Annonse

WELCOME, CANON

Freeedag, freeedaaag, freeeedaaaaaaag ♥

Åh, er det ikke deilig? Solen skinner i Oslo og jeg er i strålende humør etter en fantastisk kveld i går… Jeg var nemlig på date med en superherlig jente jeg nylig har blitt kjent med, og de fire ølene på Fru Hagen utviklet seg til enda flere øl samt full fest og dance off på Fabrikken her på Løkka. Herlighet så gøy vi hadde det, og kvelden ble selvfølgelig avsluttet på McDonalds… FOR en kveld og FOR en jente… Alltid kjekt med nye venninner man virkelig klikker med!

Gårsdagens festligheter føles på kroppen, og jeg manner meg opp til en ny runde i kveld. En av mine fine venninner fra Bergen kommer nemlig til O-town, så i kveld bir det vin og kos her hos meg før vi tar temperaturen på utelivet, men før den tid må jeg vise dere min nye favoritt fra Canon…

Jeg er endelig den heldige eier av det splitter nye Canon EOS 100D som er verdens minste speilrefleks, og som tar noen helt fabelaktige bilder. Jeg har såvidt begynt å leke meg med det, og bare de få bildene jeg har tatt viser klart og tydelig at dette kameraet er helt fantastisk. Nå skal det søren meg bli enda flottere bilder fremover, og jeg kan nesten ikke vente med å komme meg ut og knipse i vei. 

Nå skal jeg prøve å få i meg litt frokost, rikelig med vann og selvfølgelig kaffe, og så satser jeg på at formen er bittelitt bedre når jeg stikker innom igjen litt senere. 

Ha en knakende god og deilig fredag så lenge, så snakkes vi veldig snart. Jeg vil også bare si at jeg kommer til å svare på spørmsålene i forb. med Robinson på mandag, så det er fortsatt tid til å spørre i vei HER om det dere lurer på. 

Love you all ♥

Annonse