Annonse

WELCOME TO MY CRIB

Hei igjen søtiser! 

Det er veldig mange som har lurt på om det er mulig å få se bilder av leiligheten. Selvfølgelig kan dere det! Jeg laget et eget innlegg om leiligheten for lenge siden, men skjønner at det kanskje kan være litt vanskelig å finne frem. Her kommer derfor innlegget enda en gang…

Leiligheten er ikke spesielt stor, men akkurat passelig for meg. Når det kommer til interiør er jeg glad i det litt mer søte og romantiske, som egentlig er stikk i strid med stilen jeg kjører i klesveien. Rosa er en gjennomgående farge, og jeg liker det jentete preget i leiligheten. Pynteting som bokstaver/skilt, krukker og vaser kjøper jeg som oftest på Kremmerhuset. Pynteputene er fra Living og H&M Home, sengetøy finner jeg stort sett på H&M Home eller IKEA. Elsker å dra på interiør shopping, og generelt bare styre og fikse i leiligheten. Det eneste som mangler nå er noe på veggene, så vi får se om det tar to nye år før det kommer opp noe. Hehe. 

Welcome to my crib!

Annonse