Annonse

WELCOME TO MY WARDROBE

Skjønninger!

Da kommer, som lovet, bildene av garderoben min…
Endelig er det system og litt mer orden enn tidligere, og jeg elsker å ha et klesskap som er ryddig og oversiktlig! Aller helst skulle jeg hatt et walk-in, og det er vel alle jenters store drøm. Hadde faktisk walk-in i leiligheten jeg kjøpte i Bergen, og jeg husker den herlige følelsen hver gang jeg satt min fot der inne. God plass, en vegg fyllt opp av sko fra gulv til tak, og egne hyller til tilbehør og annet stasj. Aah! Men men, det var den gang, og nå er nå. Er helt greit fornøyd ned skapplassen her i min lille leilighet, og så lenge det er mulighet til å henge plaggene opp, er jeg fornøyd. Man skulle kanskje ikke tro det, men jeg har angst for krøllete klær. Det er noe av det verste jeg ser, og er nok uten å overdrive, en av dem i Norges land som tar frem strykejernet oftest. Hahaha! Stryker alt fra basic bomullstopper til sengetøy, og må jeg til nød ta på meg et krøllete plagg, blir jeg faktisk litt stresset. Men bare litt! Ikke sånn at dagen blir ødelagt, liksom… Hehe!

Anyway… Her er altså klesskapet mitt. Alt av vintertøy er pakket bort, og det er absolutt nødvendig for å få plass til alt. Jeg nevner igjen at jeg har 11 par Converse, for det er det mange av dere som fortsatt lurer på. Skrev et eget innlegg om dette for ikke lenge siden, men skjønner jo at det ikke er så lett å finne frem til alt. Jeg elsker Converse, og kommer aldri til å slutte å investere i dem. Tror de fleste av dere deler den entusiasmen med meg… Hehe!

Nå må jeg løpe…

Skrives i kveld, fininger!

Annonse