Annonse

WELL SPENT MONEY

Mine skjønneste venner, hallaisen!

Har dere det bra der hjemme?

Her går det i ett banka kjør, og nå mobilblogges det for fulle mugger. Vi sitter jo en del i bil fra lokasjon til lokasjon, og det er her jeg får tid og mulighet til å stikke innom dere. Jeg vet at det er litt spesielle og få innlegg i disse dager, men jeg vet at dere har full forståelse for at det blir litt annerledes blogging under slike omstendigheter, noe jeg setter ekstremt stor pris på! Dere er så gode…

Jeg må enda en gang få takke tusen ganger for alle bidrag. Dere vippser som bare det, og alle bidrag kommer så ekstremt godt med. Vi fikk shoppet som gale på butikken i dag, og tok med oss en haug av tåteflasker, bleier og bind, samt ingefær som brukes i suppen de lager på campen.

Som nevnt tidligere er ingen beløp for små… Kjærlighetene koster 1 kr per stykke, og en kjærelighet er nok til å glede et barn. De lyser opp og smiler bredt hver gang de får litt søtsaker, så dere skal vite at absolutt alt dere har bidratt med, har gjort livet til flyktningene bittelitt bedre. Det skal så lite til for å glede dem – de er så inderlig takknemlig.

Vi skrives litt senere, fininger! Jeg har så mye mer jeg ønsker å dele med dere…

Love you

Annonse