Annonse

WE’RE COMING HOME

God morgen, fininger ♥

Akkurat nå vet jeg faktisk ikke helt hvor vi befinner oss, men vi er oppe i luften et sted mellom LA og London. Viktig å forhåndsposte noen innlegg, vet dere. Heheh. På LAX hadde vi nemlig altfor god tid, og for å være mer ekstakt ble vi sittende å vente på boarding i nesten fem timer. FEM timer… I lengste laget, men når man er i godt selskap og i tillegg har med seg mac og lader, flyr tiden forbi. Stemningsvideoen fra Hawaii fikk vi faktisk laget ferdig mens vi satt og ventet, så det er bare til å glede seg. Mer godstemning i en video, finner man faktisk ikke. Wuuhuuuu ♥

Vi nærmer oss altså Oslo med stormskritt, og jeg håper utsikten er like vakker som på veien nedover. Dette bildet tok jeg for to uker siden, og soloppgangen tok fullstendig pusten fra meg. Snakk om valuta for pengene, sier jeg bare, og flyr man i fint vær, blir liksom utsikten en ekstra liten bonus. 

Måtte dere få en nydelig start på dagen, skjønninger. Plutselig er jeg tilbake i byen, og det skal faktisk bli ganske fint å komme inn i den samme tidssonen som dere. Denne tidsforskjellen har tatt knekken på meg. Heeheh. 

Talk later, beauties ♥

SMASK

Annonse