Annonse

WE’RE GOING TO…

God morgen, darlings ♥

Håper dere har sovet godt, og at dere nyter disse fridagene i romjulen like mye som oss. For min del er dessverre ferien over for denne gang, og jeg setter kursen tilbake til Oslo allerede i kveld. Eller… Ekstremværet Urd herjer jo her på vestlandet, så spørsmålet er jo om jeg kommer meg av sted i det hele tatt. Planen er å fly klokken 19.30 til Oslo, hvor jeg skal møte mamma og Jon som kommer fra Bergen i samme tidsrom. Det skal bli interessant å se om vi blir sittende fast på hver vår flyplass, eller om vi faktisk kommer oss hjem.

Alright, nok om det grusomme været – la oss heller snakke om noe langt mer hyggelig, nemlig min julegave til Dennis. Det er faktisk en gave til oss begge to, hihi.

847857_orig-2

South-Beach-Miami-20-2

Det er en deilig plass i USA vi enda ikke har besøkt – en fargerik, funky og herlig destinasjon, som har ventet på oss altfor lenge. Yes, det er selvfølgelig Miami vi snakker om, og hvorfor vi ikke har reist hit enda er faktisk et mysterium.

Nå blir det altså ferie på mannen og meg. En 2 ukers lang ferie uten kjas og mas – uten en timeplan som følges, eller oppgaver som må gjennomføres underveis – deilig. Og siden jeg skal være bortreist i over 2 måneder totalt fra april til september grunnet programlederjobben, blir det ekstra fint med en ferie før galskapen kickes i gang.

Vi reiser allerede 1. februar… Det kribler i hele kroppen av lykke og begeistring, og jeg gleder meg så vanvittig mye til dette fargerike eventyret. Bloggen kommer jo til å være fylt til randen av neonfarger, street art, strandliv, paraplydrinker og palmer, og jeg håper dere er like giret på oppdateringer som jeg er. Denne bloggen trenger et frisk pust – kule outfits og freshness, og det skal den så til de grader få disse to ukene. Vi legger også noen dager til Key West, som kommer til å bli helt magisk, så nå gjenstår det bare å finne noen funky hoteller, og så er vi klar til å dra! Måtte januar fly forbi, sier jeg bare – wuuhuuuu!

16211794839_af8330aa34_b-2

p1450300-2

Strawberry-Arugula-Salad-with-Hemp-Seeds-and-Brown-Sugar-Pecans-Healthy-quick-and-satisfying-recipe-salad-strawberry-healthy-veg

0044B475-2

5890398_27_z-2

wynwood-miami-2

17_Premier_Oceanfront_Corner_Suite-07-1280x853-2

ADSC07534-2

Big_Pink_(Miami_Beach)-2

Thompson_Miami_Beach_Beach_1200x800-1200x667-2

IMG_0666-2

150327-miami-beach

16202827170_04f5bedca6_b-2

best_vegan_restaurants_in_miami-2

QueBola_Wynwood-HighRes-2

150624120526-new-miami-hotels--hotel-south-beach-super-169-2

Wynwood-Miami-Culinary-Tours-Fireman-Dereks-Bake-Shop-2//Foto: Tumblr

Så, nå er jeg jo veldig interessert i tips fra dere herlige lesere som har vært i Miami… Hva må vi gjøre? Hva må vi se? Hvor bør vi bo? Alle forslag tas imot med stor takk og tusen slengkyss ♥

Skrives fra Sola flyplass, skjønninger. Jeg har en følelse av at jeg blir sittende der en stund i dag, haha.

LOVE YA’LL ♥


Darlings, jeg blir overlykkelig om dere stemmer meg helt til finalen i Vixen Blog Awards HER ♥

Annonse