Annonse

WHAT I LOVE ABOUT SUNDAY

Hei igjen ♥

Denne søndagen ble jaggu helt vidunderlig, og det på tross av hangoveren som har hersket litt over meg i dag. Etter en real matfest på Diner’n hvor det ble inntatt både mac’n’cheese, chili con carne, milkshake, bagel og kaffe, var jeg delvis back on track, og det var så fantastisk herlig å bare sitte der og trøkke i seg all slags godsaker, akkompagnert av gode samtaler med de fine venninnene mine. 

Etter noen timer med sladring over matfatet tuslet vi opp i Birkelunden hvor det hver søndag er søndagsmarked. Det ble ikke noe shopping på oss, men det er alltid like koselig å titte litt på alle de sjarmerende duppedittene som finnes der. Frisk luft var også en bonus, så etter litt vandring satt vi oss ned for å skravle litt mer før vi gikk hvert til vårt. Jeg sitter nå i sofaen hvor jeg har funnet frem kiloet med smågodt som jeg handlet i går, og i dag tror jeg faktisk at jeg topper listen over antall inntatte kalorier. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste sååå mye, og jeg ELSKER slike dager hvor jeg liksom aldri blir mett. Hahahah! Foran meg ligger en halv grandiosa som Dennis etterlot seg før han i sted dro til Stavanger, så den skal jeg selvfølgelig også gå løs på. Kald og litt svidd grandiosa er faktisk føkkings yummy. 

PERFEKT søndag! 

Nyt dagen da, skjønninger. Måtte den bli like fin som dere ♥

SMASK

Annonse