Annonse

WHAT TO WEAR

Hallaisen babes!

Har dere hatt en fin dag? 

Her fikk vi virkelig opp tempoet etter lunsj, og jeg klarte å lure Dennis med meg ut på shopping. HE HE! Jeg trodde faktisk at han skulle gjøre det slutt med meg på et tidspunkt, for på H&M vble jeg værende i prøverommet i nærmere en time, og stemningen var ikke akkurat på topp da mannen ble plassert på en krakk for å vente, med en telefon nesten tom for strøm og en tom snusboks. Mohahaha.

Er det litt lov å le? Sånn bittelitt? Han var rasende på slutten der, og det var ikke akkurat mye hjelp å få da jeg spurte om råd og veiledning omkring hvert eneste plagg jeg prøvde. I hans øyne så jo alle de sorte skjørtene jeg hadde plukket med meg helt fullstendig like ut, men sett fra en jentes perspektiv har de 10 centimeterne i forskjell på lengden EKSTREMT mye å si. Enig?? 

Det er jo duket for den store ELLE festen i morgen, og jeg tror jeg har funnet noe å ta på meg.. Jeg vedder en hundrings på at jeg skifter mening i siste sekund, men det er jo lov å håpe på at jeg har truffet spikeren på hodet. Over her får dere en bitteliten smakebit, og hele antrekket for dere se i morgen! Wuuhuuu!

Nå kom akkurat Dennis opp med grillmat, så da vil jeg bare ønske dere en FAB lillelørdag. 

Talk later, darlings ♥

Annonse