Annonse

WHAT´S NOT TO LOVE

Yo!

Jeg elsker Stavnger og ALT Stavanger har å by på. Sjarm, lykke, glede, sol, kaffe, kjærlighet, lidenskap, god stemning, hygge, kos, pluss pluss… Denne listen tar aldri slutt, og på toppen av det hele har Dennis fått kaffemaskin til jul, slik at starten på dagen blir enda bedre. Ihvertfall for meg, siden jeg er kaffeslave nummer en. Kaffe er LIVET!

Dagen i dag har gått med til å sove lenge, en herlig tur til byen for å spise sen frokost, og en aldri så liten tur innom Eplehuset. Jada, jeg skal ha orden på den forbanna iMovien, men eplehuset var dessverre ikke mye til hjelp, og da tenker jeg bare, «er det ikke derfor det finnes et eget eplehus?» Hvor ekspertene er klare til å hjelpe sånne som meg, som ikke klarer å fikse sånne tekniske ting selv? Tydeligvis ikke, så nå får jeg bare prøve å finne ut av det én gang for alle, så får dere i mellomtiden kose dere med noen bilder fra dagen i dag…

  

Det er freeedaaaaaaag! Nyt den ♥

 

 

 

 

 

 

 

//Bildene er tatt med mitt fantastiske Canon EOS M

Annonse