WHEN IN BERGEN

I’m aliiiiveeee!

Savnet meg? Jeg har ihvertfall savnet dere, og er det noen andre enn meg som føler at døgnene nå like før jul, har færre timer enn vanlig? Jeg får jo ikke tid til å sette meg ned i fem minutter før jeg må farte videre, så beklager sen oppdatering. Regner med vi er flere i samme båt, at vi er flere som er superbusy om dagen, og som derfor ikke legger merke til mine inn i pokkers treige oppdateringer. 

Unnskyld!

Dagen i går var en blanding av helt forjævlig og samtidig skikkelig koselig. Forjævlig grunnet en hangover from hell, som bokstavlig talt hang over meg gjennom store deler av dagen. Den var faktisk såpass tilstedeværende at jeg måtte se meg nødt til å utsette flyturen til Bergen, bare sånn at jeg kunne ligge i fosterstilling i noen timer lenger enn planlagt. Dennis på sin side, hadde det enda verre enn meg, så sammen var vi ikke annet enn helt fullstendig ubrukelig. Da vi omsider kom sånn delvis til hektene, bestemte vi oss for å dra sammen til Bergen, for å få en siste natt sammen der før jul. På herlige Clarion Collection Havnekontoret, for å være mer eksakt, og ingenting var deiligere enn å våkne opp her i den store og gode hotellsengen i dag. 

I går fikk jeg også svippet innom min kusine, fetter og onkel, utlevert noen gaver og noen gode klemmer, og deretter tok jeg turen ut til min far, hvor nydelig sjømat stod på menyen. Phuuu… Det skal jaggu ikke være easy peasy å få besøkt alt som kan krype og gå av både familie og venner, når tidsskjemaet er supertight, men guri land så hyggelig å få sett de aller fleste før vi ringer julen inn. 

Nå skal vi nyte en deilig frokost, før vi skal ut å suge til oss alle inntrykk av verdens vakreste by… Herlighet så deilig det er å være «hjemme» igjen, spesielt når man bor såpass fint som det her. Havnekontoret er virkelig ett av mine absolutte favoritthoteller, så check it out ved neste Bergensbesøk ♥

FOR en location… Er det ikke fint her? Jeg stortrives ihvertfall hver gang jeg sjekker inn her, og nå er det faktisk et helt år siden jeg bodde her sist. Sammen med Dennis, faktisk, så dette her er jo en egen liten reunion. Max kos ♥

Nyt dagen så lenge, vakre lesere. Lover å oppdatere dere mer i dag, oki? Vi er fortsatt venner, sant? HEEHE!

LOVE LOVE 

Image and video hosting by TinyPic