Annonse

WHEN IN DOUBT, TRAVEL!

God morgen, skjønnheter ♥

Jeg sitter her på kjøkkenet og slurper i meg de siste kaffedråpene, før jeg skal videre i enda et spennende møte. Det er jo så mye gøy på agendaen om dagen før Hawaii står for tur, så da gjelder det å være så produktiv som overhode mulig. Apropos Hawaii og reise generelt…

Er det noe jeg kunne brukt alle pengene mine på, så er det opplevelser og reiser. Dette har jeg sagt hundre ganger tidligere, men på dager som vi har hatt i det siste, når det er så mange minusgrader der ute at det er is på både innsiden av vinduene og i nesen, blir jeg bare så sinnsykt deprimert. Jada, så er vi nordmenn og vikinger og gudene vet hva, men for å være helt ærlig så finnes jeg ikke skapt for dette møkkaklimaet her, altså. Jeg takler ikke å fryse, og uansett hvor mye klær jeg pakker meg inn i blir jeg søren meg ikke varm nok, og jeg haaaater det. Stakkars de som faktisk bor langt nord eller i kuldehullet, Røros. Hvordan er det mulig å overleve en vinter der, egentlig?

Nå skal jeg egentlig ikke klage, siden jeg faktisk forlater landet om ikke lenge, men altså… Jeg vurderer faktisk å ta de kaldeste vintermånedene i varmere strøk i årene fremover, akkurat som pensjonistene. Jeg skjønner så altfor godt at flere av dem flykter, for det her suger BIG TIME!

When in doubt, travel!

Åh ♥ Jeg elsker dette bildet som jeg selvfølgelig ble nødt til å dele med dere, og man føler seg så vanvittig rik når man er på reise. Rik på opplevelser og inntrykk, og er dere noen gang i tvil på ett eller annet, er det faktisk bare til å pakke kofferten og komme seg til helsikens ut på tur. Heheh. 

Jeg hopper videre, men fortell meg om deres drømme destinasjon akkurat nå, da! Hhvor ville dere dratt i dag hvis dere fikk velge?

LOVE LOVE 

Annonse