Annonse

WHEN REALITY HITS YOU HARD!

Ojsann..

Var det sånn det var å komme tilbake til virkeligheten? Å ikke rekke over en dritt? Jeg må bare si tusen ganger unnskyld, ass, for i dag klarte jeg virkelig ikke å kombinere blogging med andre arbeidsoppgaver. Det tar visst litt tid å komme inn i rutinene igjen, og jeg satser på å få dem på plass i løpet av de nærmeste dagene. 

I dag har jeg vært all over the place… Flere møter har stått på agendaen, og det viktigste av dem alle fant sted hos OPI. Det er på tide å fylle opp neglelakk-kategorien i shoppen, og i dag har jeg handlet mange FANTASTISKE farger som jeg vet dere kommer til å digge. Alt er fra den nye serien Infinite Shine, og de lakkene der er så magiske atte HJELP. Det er forøvrig Color Paints også – dette er en serie man kan leke seg skikkelig med, og hvis ikke disse lakkene skriker Kristin og StyleConnection, så vet ikke jeg, haha!

Men okei.. 

Det vi ikke har snakket så mye om er jo at Belinda for pokker i satan FLYTTER TIL USA I MORGEN. Det bare later vi som at ikke kommer til å skje, og jeg har fortrengt hele opplegget frem til nå. Jeg har også planer om å fortrenge det resten av dagen, i morgen, dagen etter det, og tre uker frem i tid, for er det en tanke jeg ikke er helt komfortabel med, så er det nettopp denne tanken. 

HELDIGVIS skal jeg tilbringe hele september i California, og da får jeg masse tid med min elskede Belinda! Helsiken som jeg kommer til å savne henne, og da jeg dro fra kontoret i dag ble det en god klem etterfulgt av «ingen sipping for pokker, vi sees om tre uker, HADE, SNAKKES, ADJØ«.. Det ble jaggu litt lettere å ta farvel når det ble gjort på en sånn «ukoselig» måte, haha, for vi sees veldig snart, og det skal bli så forbanna vidunderlig!!! 

Nå blir det pølsegratengrester fra gårsdagen.. Ost, makaroni, ost og pølse.. Og litt mer ost – det er LIVET! 

Sees senere, skjønninger 

Klem i fleng 

Annonse