WHILE I’M WAITING

Hei igjen, vakre venner ♥

Nå nærmer Hawaii seg med stormskritt, og det er faktisk under en måned til vi sier «so looooong», og vender snutene våre mot varme og sofylte strøk. Jeg gleder meg så inn i granskauen, og før avreise blir jeg selvfølgelig helt nødt til å kjøpe med meg noen nye og sommerlige tilskudd til garderoben. Det blir jo en del date nights i solnedgangen, og det er ingen tvil om at jeg skal flotte meg med spreke farger, knallrosa og gull, til solbrun hud og flagrende hår. Hurramegrundt og juuuubiiii, sier jeg bare!

Etter noen timers gjennomgang av diverse nettbutikker, var det følgende produkter som valgte å hoppe inn på listen over de soleklare favorittene, og den kjolen… Den MÅ jeg faktisk bare ha! Fy søren så styggkul, og bare helt elsk ♥

1. Gullringer HER 2. Knallrosa clutch HER 3. Rålekkert gullarmbånd HER 4. Superfreshe neglelakker fra OPI. Rosa HER og gull HER 5. Rålekker kjole med fargerikt print HER 6. Basic og cool tank topp HER 7. Knallrosa belte som blir perfekt til denimshortsen eller i midjen på en kul kjole HER 8. Sorte åpne high heels med gulldetaljer HER 9. Too Faced lips HER 10. Åletrangt og fresht skjørt med zipper i siden HER 11. More pink lips HER 12. Nydelig gullarmbånd HER 13. Gull og knallrosa armbånd med skull-detaljer HER 

Mye fint, sant? Jeg klør i fingrene etter å shoppe litt, så da passer det perfekt at jeg klikker hjem nye goodies, mens Dennis spiller FIFA. Heheh. 

Ønsker dere en vidunderlig mandagskveld ♥

SMASK