Annonse

WHITE DRESS

Heia ♥

Før jeg dro på ferie kom en pakke i posen med den nydeligste hvite kjolen, som jeg pakket opp på kjøkkenet foran Hege og Betty. Betty bare, «det der kunne søren meg vært brudekjolen din«, og jeg bare, «haha, ja for faen«.. SÅ fin er den faktisk.. Detaljene er så skjønne og kjolen er perfekt enkel, men til den store dagen en eller annen gang i fremtiden skal jeg nok finne noe litt mer ekstravagant enn det her. HE HE! JADA, jeg er mer enn klar til å stå hvit brud. Hahahahah!

Her er den i hvert fall.. Kjolen til 250 kroner som fikk lov til å være med på fotosjuuut på stranden før solen gikk ned bak fjellene..

Fotlenkene og tåringene ble med meg hjem fra hippiemarkedet, og hadde det vært opp til meg å bestemme hadde damen som solgte disse til meg også blitt med meg hjem. Et skjønnere og mer positivt vesen skal du søren meg lete lenge etter. 

Dagen i dag har gått med til oppdagelselsferd i Dalt Villa, og halleluuuja for en plass. Dessverre finnes det altfor få adjektiver i det norske vokabular som kan beskrive idyllen, så beklager at ord som sjarmerende, idyllisk, magisk, og herlig, bare for å nevne noe, gjentar seg i annenhvert blogginnlegg. På ferden stumpet vi borti en restaurant som i følge tripadvisor skal være helt nydelig, og her har vi reservert bord til i kveld. SOM vi gleder oss!

Håper dere har det fint ♥

Annonse