Annonse

WHITE SHIRT

Happy Sunday, darlings!

Søndager i Spania er så forbanna mye mer innafor enn søndager i Oslo, og livet generelt er bare helt perfekt akkurat nå. Vi nyter virkelig late dager og altfor mye sangria, og dere kan skylde på den sangriaen for manglende oppdatering i går. Vi dro nemlig ned til strandpromenaden for å kose oss med en sen lunsj sammen med mamma, Jon, Tonje og hennes mann, Per, og der ble vi sittende lenger enn planlagt. Etter endt lunsj dro vi «barna» bort for å spille minigolf, ETTER at jeg hadde raidet nok en accessories-butikk hvor flere items ble lagt rett i handlekurven. Nå er Dennis ekstra stolt av meg. HAHA, not! 

Anyways.. Denne minigolfen.. Fy fader det der er gøy, ass! I hvert fall når baren er åpen og du kan ta deg en iskald øl mellom slagene, bokstavlig talt. Og vet dere hva??? Jeg slo søren meg en hole-in-one! Jeg kan ikke huske sist jeg jublet så masse, og ballen gikk liksom bare rett gjennom en sånn liten tunnel og rett i hullet. Can you believe it?? Jeg ende riktignok opp på sisteplass, for på de andre banene kunne jeg ikke akkurat skryte på meg noe særlig golf-skills, men gøy var det. Så sinnsykt moro, og Tonje knuste søren meg alle sammen! Det er så gøy når damene stikker av med seiren og knuser mannfolkene ned i støvlene. Mohahahah!

Jeg fikk forresten kledd meg opp i noe annet enn sweat shorts og en svett t-shirt i går, og resultatet ser dere under her. Hellooo big hvite shirt.. I like you!

Denimshorts kjøpt på Hawaii // Skjorte og ryggsekk fra H&M // Armbånd fra Spania/Pieces (her) // Sandaler fra Duffy (her) // Bandana fra Nelly (her

Nå skal jeg prøve å dra han der syvsoveren av en mann jeg har opp av sengen.. Vi har ikke solt oss i det hele tatt på denne turen, så det er vel kanskje på tide å få bittelitt farge selvom vi begge to hater å tæne. Hehe!

Hvordan har denne helgen behandlet dere? Nyter dere livet? 

SMASK 

Annonse