Annonse

WHITE

Hei mine kjære ♥

Dere er så forbanna skjønne, og tusen takk for motiverende kommentarer på forrige innlegg. Det er ekstremt godt å vite at dere er der selvom jeg skulle finne på å ta en time off, men det tror jeg vi alle vet aldri kommer til å skje. Hvis jeg ikke hadde stukket innom en eller annen gang i løpet av dagen hadde det påført meg mer stress enn avslapping, for en dag uten dere er rett og slett en dag som ikke er helt 100%. Ikke pokker om det blir noe bloggpause her i gården, selvom det høres både herligere og enklere ut enn hva det faktisk er i praksis.

Sa jeg forresten at Dennis kommer i dag? OG Bettyen? Steike så koselig, så nå skal det stresshygges frem til torsdag. Haha. Jeg skal hente Dennis ganske snart, og tenkte å komme med et lite neglelakk tips før jeg setter meg ut i bilen. At denne bloggen her egentlig ikke bare heter «Kristins neglelakk-fetish» er egentlig et mysterium, for det eneste som publiseres her er jo neglelakk. Haha! 

Da jeg var på Hawaii kjøpte jeg en skikkelig drittlakk i hvit som falt i smak hos veldig mange av dere. Hos meg også forsåvidt, og jeg har aldri kommet over en helt knallhvit lakk som dekker fullstendig før jeg fant denne på en jallabutikk i Waikiki. Nå har jeg funnet enda en crappy variant her i Norge, og siden jeg vet at mange av dere er giret på helt hvite negler, blir jeg rett og slett nødt til å tipse dere om denne, selvom også denne er så crap at du har lyst til å begynne å grine. Du blir sånn halvveis løsemiddelskadet når du påfører den, og her gjelder det å ha god tålmodighet. Den krever to lag, den tørker sakte, men når begge lagene endelig er good to go er resultatet superbra. I hvert fall frem til ettermiddagen. Holdbarheten er ikke så god som dere skjønner, den er langt fra OPI, men når jeg ikke har fått klørene i en sånn kritthvit lakk fra favorittmerket, må man dessverre ta i bruk andre alternativer. Hahah. 

Hvite negler som dette er jo bare dødskult selvom de ikke holder så lenge, og lakken av ukjent merke finner dere på apoteket. Jaddaaa.. Apoteket har denne lakken, så mor fikk shoppet litt da vett, når hun stod i kø for å hente medisiner til Fokus. Mohaahahh!

Ellers så har også denne dagen har flydd forbi i et lynraskt tempo, og Yarisen og jeg har vært over alle hauger for å hente innholdet til goodiebaggene som skal deles ut på festen. Det blir så mye deilig innhold i de baggene der ass, og alt står nå lagret fra gulv til tak i gangen her i cribben. Takk guuud for at jeg har så mange fine venner som skal hjelpe meg å pakke, for å fordele hundrevis av produkter i hundre forskjellige bagger krever faktisk en systematisk gjeng med god tålmodighet. Haha og ojojojojj!

Nå stikker jeg, så da snakkes vi senere. 

Kjempeglad i dere ♥

Annonse