Annonse

WICKED WEEKEND

Åh ♥

300 bilder, en heftig skallebank og ekstremt fine minner er det jeg sitter igjen med etter denne crazy helgen i Bergen. Ikke vet jeg hva som skjedde, men denne helgen ble en partyhelg av dimensjoner, og jeg kan ikke huske sist Bergen leverte varene så til de grader som denne gangen. 

Sorry for fraværet mitt i går, men sånn går det når dagen består av utdrikningslag med festlige aktiviteter og altfor mye alkohol. Haha! Både fredagskvelden og natten samt hele lørdagen har bare vært en eneste stor og deilig fest, så nå tenkte jeg omsider å gi dere en liten bildeoppsummering av hele denne altfor herlige helgen. La oss begynne med fredagen..

Fredagen gikk med til grilling på terrassen her hos min onkel, sammen med han og min kjære lille kusine som ikke er liten lenger, men faktisk så gammel som 20 år. Hun har jo alltid vært et lite barn i mine øyne, men nå begynner hun jaggu å bli en voksen frøken. Skal vise dere hvor deilig hun er i neste blogginnlegg. Hehe! 

Anyways.. Det ble grillings i solsteiken, for tenk det folkens.. Dette har vært en solfylt helg i B-town, og det er så vanvittig deilig. Etter kjempegod grillmat dro jeg nedover til Kine, hvor hun, Monica, Trine og jeg hygget med noe godt i glasset før vi satt kursen mot byn. Her dro vi innom den superfreshe baren, «No Stress«, og navnet er så sjukt artig siden butikken som lå i disse lokalene før baren ble bygget, faktisk var butikken Stress. GØY!

Etter verdens beste Bloody Mary (som jeg plutselig har fått smaken på etter påvirkning fra Ida og Pay) stakk vi innom Contra og det var vel her det virkelig smaldt. Etter dette er kvelden relativt blurry, men jeg tror jeg fikk en ny venninne som jeg dro videre med, og kvelden ble avsluttet på Garage før lysene kom på og jeg ble tvunget til å gå hjem. Det var jo selvfølgelig TIDENES nedsig for en tipsy frøken i et helsikens godt humør, så HURRA for at lørdagen skulle vise seg å bli like moro som fredagen. Gleder meg til å fortelle dere mer og vise enda flere bilder, men først skal jeg få i meg noe frokost, og så håper jeg at dere vil dele noen weekend stories med meg. Har dere hatt det kjekt? 

Klem i fleng ♥

Annonse