WIFEY WEDNESDAY

Heheheheheh!

Gjett hvem som nettopp har svingt seg på kjøkkenet og bare, «hello there wifey»… Joda, det er meg, og selvom det bare er taco vi snakker om, så har jeg faktisk begynt å bli bittelitt mer interessert i å ta i bruk kjøkkenet enn det jeg var før. Jeg har faktisk begynt å bli såpass engasjert at jeg vurderer å prøve meg på enkle retter, og det er her dere kommer inn… Har dere noen enkle forslag til noe skikkelig godt man kan lage i en fei og som ikke krever kokkeskills?

Alle tips taes i mot med stor takk ♥

Nå trøkker vi i oss taco til den store gullmedalje mens en komedie snurrer på TV’n, og denne lille lørdagen kunne faktisk ikke vært hyggeligere. Ihvertfall siden jeg i tillegg til kos med mannen, fikk tatt en kaffe med min bestevenninne fra barndommen, tidligere i ettermiddag.

Hun er i Stavanger i jobbforbindelse, og dette er en sånn venninne som jeg alltid kommer til å ha et fantastisk herlig forhold til, på tross av at vi bor i forskjellige byer, og at vi ikke snakker så altfor ofte. Uansett hvor lang tid det går mellom hver telefonsamtale eller hver gang vi ser hverandre, så føles det liksom som at vi traff hverandre for noen timer siden, og det er ubeskrivelig herlig. Det har nok noe å gjøre med den unike kontakten mellom oss, siden vi faktisk vokste opp rett ved siden av hverandre, og siden vi aldri trengte noen andre å være med enn hverandre. Heheh. Søtt!

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere en nydelig onsdagskveld, så snakkes vi i morgen.

Love you all ♥