Annonse

WILL YOU BE MY VALENTINE?

Jaddaaa…

Så var det valentine igjen, gitt, og jeg tror de aller fleste som har fulgt bloggen over en lengre periode, er fullstendig klar over hva jeg synes om denne dagen. Selvom forskjellen i år ikke er singel (noe som forøvrig er helt vidunderlig), synes jeg denne dagen er like tåpelig, og enda en gang betyr markeringen av Valentine’s day, gode nyheter for handelsnærigen. Overalt hvor man går blir man minnet på at man bør dra opp lommeboken for å svi av noen kronasjer på dem du er glad i… Aller helst en kjæreste, hvis du har en, og hvis ikke får du i hvert fall føle singellivet på kroppen.

Visst pokker er det hyggelig å overraske dine kjære med blomster og et hyggelig kort, men når man har lyst… Ikke fordi at samfunnet har «bestemt» at du må. 
Jeg våknet nettopp med tidenes mensensmerter, for joda… Min valentine for dagen er nemlig mensen, tamponger og smertestillende, men det var ikke bare denne hyggelige ovrraskelsen her jeg våknet til… Jeg våknet også til en instagram som aldri har sett mer klissete ut enn noen gang. «Will you be my Valentine«, «Blomster fra mannen, *hjerte-hjerte-hjerte*, «I love you«, «Happy Valentine«… Et lite øyeblikk der fikk jeg så vondt i øynene at jeg glemte menssmertene, så det forklarer jo hvor ille det faktisk var. Hahah! 

For all del… Det er koselig å sette litt ekstra stor pris på hverandre, og det finnes ikke noe negativt med lykkelige par som gir hverandre blomster, men det blir bare så innmari hysterisk og krampeaktig. Personlig, setter jeg mer pris på om Dennis gir meg blomster på en hvilken som helst mandag, fremfor på dagen som liksom skal være den mest romantiske dagen i hele året. Da vet jeg at han gir disse blomstene fordi han har lyst, og fordi han selv kom inn på tanken av at noen blomster ville gjøre meg i ekstra godt humør. Det er dét som er ektre romantikk, mener nå jeg… På lik linje som når han midt i en samtale avbryter meg ved å kysse meg, og si at han elsker meg! 

I kveld skal vi ikke ut på en klissete og romantisk date… Den tar vi heller i morgen, så i kveld er planen å ta med oss Morten og Caspar, bane en vei gjennom ballonger, et hav av blomser og helium, for så å spise en god middag i kombinasjon med altfor mange drinker. Her skal vi sitte og la oss underholde av alle som tar denne dagen så inn i granskauen høytidelig (vi er jo tross alt i Junaiten), og konstantere én gang for alle at Valetines day ikke er dagen for oss. 

Happy Valentine’s, skjønninger. Måtte dere få en fantastisk kveld, om den så er romantisk eller ikke ♥

Klask, Smask & Dask

Annonse