Annonse

WILLIAMSBURG

Darlings ♥

Vår fantastiske uke i New York går mot slutten, og gårsdagen gikk med til en liten oppdagelsesferd i urbane, hippe, trendy og superinspirerende Williamsburg. FOR en location! Her har menneskene føttene godt plantet på jorden, de er imøtekommende og smilende, og timene vi tilbragte her var en skikkelig herlig opplevelse. Langs gatene lå sjarmerende butikker, hyggelige barer, kaféer og restauranter, og skulle jeg flyttet til New York, så er det ETT sted jeg kunne tenke meg å bo.. Nemlig her!

Jeg fikk snappet en del fra dagen, så her kommer altså en av de siste NY oppdateringene.. Gud som jeg kommer til å savne den plassen her.. Åh! 

 

Feriens siste dag skal nytes i Central Park så sant været holder.. Vi har dessverre vært bitteltt uheldig med dette været de to siste dagene, men hva gjør vel det når man nyter livet til det fulle i en av verdens beste byer!?!?!

Uken har vært helt forbanna magisk, og det er ingen verdens ting som kunne gjort den bedre. Jeg føler vi har opplevd så mye som mulig på kortest mulig tid, og nå føles det faktisk som at vi har vært her mye lengre enn en uke, selvom det også på mange måter føles som om vi kom i går.. Tiden flyr i god lag!

Fininger? Kan dere ha en helt fantastisk søndagsmorgen? Nyt den, utnytt siste fridag før en ny uke, og lad opp batteriene til det som måtte komme. 

LOVE YOU 

Annonse