WINE FOR LUNCH

Hellooooo!

I dag har jeg ikke noe bedre å komme med enn dette… Noen dager er forjævlige bloggedager, når du ikke har snøring om hva du vil skrive om, og leter febrilsk etter noe å ta bilde av. Herreguuud så tragisk egentlig, og i mitt tilfelle stod det mellom et bilde av en skål med bær og cottage cheese, eller et glass med hvitvin. Valget falt som dere ser (og sikkert ikke uventet) på det sistnevnte, for ikke pokker om jeg skal vise dere en skål med noen føkkings bær og «hytte ost», som det kalles i Danmark. Hytte ost er jo forresten et myyye festligere navn, men alright.. Dere skjønner tegningen eller? 

Så her sitter jeg da, med et glass hvitvin og bare, «get a life!» 

Skrives senere, fininger. Skal straks møte Belinda, så da kan jeg garantere noen litt mer inspirerende blogginnlegg enn det her, litt senere.. 

SMASK ♥