Annonse

WINING & DINING

Åh!

Jeg vet hvorfor jeg aldri har vært verken flink eller giret på å leke meg på kjøkkenet, og det er jo selvfølgelig fordi det er forbanna kjipt å lage mat til kun 1 person. Det er jo faktisk superstusselig å engasjere seg på kjøkkenet når maten skal servers til deg selv, men etter vi nå har blitt to merker jeg at det er hyggeligere å stå å leke seg med ulike ingredienser og kaseroller. 

Nå er tiden ved kjøkkenbenken både romantisk og fin.. Det er en tid for å være sammen, til å legge bort telefoner, til å le seg ihjel av hvor mye man suger bak kokeplatene, og tid for å bli enda bedre kjent. Ekstra fin blir den ved å kose seg med et par glass rødvin.. Hehe!

Da Katinka var her for en tid tilbake lærte hun meg å lage en vanvittig god thai inspirert rett som har blitt laget ved flere anledninger i ettertid. JAVEL, så er det faktisk den eneste retten som har blitt laget på dette kjøkkenet siden hun lærte meg den, men halleluuuja så god den er. Denne går på repeat til vi blir lei, men foreløpig er dette en soleklar favoritt hos begge to. 

Nå skal vi kose oss mens en god film snurrer i bakgrunnen. Til dessert blir det smågodt og en god armkrok, og torsdagskvelden kunne ikke vært mer perfekt!

Nyt kvelden.. Jeg er så himla glad i dere ♥

SMASK

Annonse