Annonse

WITH LOVE FROM ME TO YOU

Jiiippiiiiiii!

Jeg har omsider fått den fine mannen min hjem igjen, og nå var savnet så stort at det holdt på å klikke for meg, og tror dere ikke på toppen av det hele at han dukket opp på Oslo S med gave til meg også? Haha, den gøyeste gaven i verden som jeg skal fortelle mer om i morgen.

Dagen har flydd forbi med noen ekstremt spennende møter som jeg kan avsløre mer fra om ca. to uker, og tro det eller ei, så er jeg fortsatt våken på tross av at jeg stod opp midt på natten. I kveld blir det ingen powernaps, for nå skal jeg gjøre så godt jeg kan for å komme inn i normal døgnrytme.. 

Siden jeg heller vil bruke kvelden i en etterlengtet armkrok enn bak macen, sier jeg herved adios frem til i morgen og samtidig happy shopping. Junkyard og jeg deler nemlig ut en rabattkode til dere fine lesere som gir hele 20% rabatt på ALLE varer frem til 16.nov. Det er RÅTT!! 

Rabattkode: STYLECONNECTION

Paisley kjole fra JUNKYARD XX-XY HER //  T-shirt fra Stussy HER

Da er det bare til å handle seg ihjel, og så skravles vi i morgen. Og dere? SÅ gøy å se engasjementet på forrige innlegg! Gleder meg til å sjekke ut Instagrammene deres. 

Klem i fleng fra sofakroken ♥

Annonse