Annonse

WOMAN, AUTUMN & COFFEE

Jeg har nevnt det før, men nevner det igjen… Høsten er her og dette er tiden for å kose seg inne i guffent vær, pakke seg inn i et pledd, sette frem en god kopp kaffe eller te, tenne noen stearinlys og ta frem et av dine favoritt magasiner. Aaah, herlig! Ingen ting er bedre enn å forsvinne inn i moteserier, side opp og side ned med tips til gode kjøp og reportasjer, mens en avslappende spilleliste surrer på anlegget som bakgrundsmusikk. Dette er ihvertfall noe av det jeg ser virkelig frem til i høst, og jeg har selvfølgelig sikret meg abonnementer på alle mine favoritt magasiner. Det er jo både kjekkere og billigere å få dem i posten enn å kjøpe dem i butikken og så er jo som regel velkomstpakken veldig god. 

Jeg vil tipse dere om en fantastisk velkomstpakke fra WOMAN. For 169,- får du 3 utgaver og i tillegg BareMinerals solpudder og kost. Fantastisk deal, og særlig nå som man ønsker å bevare litt av sommergløden som sakte men sikkert holder på å forsvinne. Check it out HER

 

Nå skal jeg legge bort Mac´en og synke ned i sofaen med nettopp magasinet, WOMAN, og nyte en avslappende og rolig kveld. Nyt den dere også, vakre lesere ♥

Annonse