Annonse

WONDERFUL CHRISTMAS TIME

Gledelig jul, kjære venner ♥

Hvordan hadde dere det i går? Ble det en deilig julefeiring? 

Vi koste oss gløgg ihjel her i Toftes Gate, og etter en real julefrokost akkompagnert med Home Alone og varm sjokolade i koppen, laget på ekte gammeldags vis, var det tid for å fyre opp kokeplatene og gjøre alt klart til kvelden. Vi kicket i gang julekvelden med Sølvguttene på TV’n og sprudlevann i glasset, og deretter var det tid for pinnekjøtt og max hygge rundt bordet. Det er høydepunktet med julaften.. Kosen og samtalene rundt bordet med deilig mat på tallerkenen. 

Gavene er jo ikke helt feil de heller, for let’s face it.. ALLE elsker gaver. Vi elsker å gi og vi elsker å få, og i går fikk jeg søren meg alt som stod på ønskelisten pluss litt til. Jeg er så fornøyd med absolutt alt, og nå tenkte jeg å vise dere hva som lå under treet til meg i går. Jeg vet at flere av dere er nysgjerrig, så da kjører vi på med et aldri så lite gavedryss. 

ÅÅå.. Jeg er så fornøyd! Her har man en deilig mix av bl.a god vin, champagne, popcornmaskin, ullpledd, leppestift, Missoni håndklær, morgenkåpe, tøfler, støvsuger, kaffemaskin, salatbestikk, duftlys, Mummi kopper/skåler (jada, barneservise kan bli like høyt elsket av voksne, haha), fargerike og råkule lysestaker, gryte, Apple TV, Unicorn Poncho, tangle teezer, og en elskverdig day planner for 2015. Wuuhuu.. Snakk om å bli superhappy, og jeg hoppet av glede da hver eneste gave ble åpnet.

FOR en julaften! Endelig kan jeg f.eks støvsuge, for er dere klar over at jeg ikke har støvsuget siden 2012? HE HE HE!. Jeg er en ekkel faen, I know, og etter jeg har støvsuget kan jeg omsider pakke meg inn i et ullpledd som jeg har lengtet etter i 5 år, iført morgenkåpe og tøfler, mens jeg spiser hjemmelaget popcorn og skriver inn avtaler i boken min. 2015 ass.. Dette blir et sjukt bra år, haha!

Så.. Fortell meg om gårsdagen, kjære dere. Og fortell meg hva som lå under juletreet da.. Jeg er jo så spent på hva dere fikk!! Juuuhhuuuu.

Nå blir det 1.juledagfrokost hos mamsen og Jon, så nå skal vi freshe oss litt opp og sette kursen utover mot Stabekk. I morgen drar jeg til mannen min som befinner seg i Stavanger, og på mandag suser vi til Tallinn.. Dette blir en magisk avslutning på et magisk år. Punktum!

Nyt dagen, skjønninger! Kjempeglad i dere ♥

     

  

Annonse