Annonse

WONDERFUL VENICE

Åh ♥

Denne dagen her, ass.. Noen ganger er det ikke nødvendig med så innmari mye tekst, for bilder som de under her sier mer enn tusen ord. Dagen kunne ikke vært bedre, vi snakker feelgood herfra til evigheten og tilbake, og morgentimene ble i dag tilbragt på Venice Beach. Dette må være et av de deiligste stedene på jord! Så laidback, så fargerikt, og så forbanna herlig. 

Vi spiste en nydelig typisk amerikans frokost her før vi leide sykler, og deretter snakker vi strålende sol og vind i håret. Helt perfekt! Ekstra gøy var det da en bloggleser/instagramfølger stoppet meg opp og bare, «You’re the Norwegian blogger, right? I follow you on Instagram«, og jeg bare, «say whaaaat??»

En ting er å møte på lesere hjemme i Norge, stor stas, men her?? HER i LA for pokker? GØY!!! 

WHAT A DAY!! ♥

Nå begynner klokken å nærme seg halv fem på ettermiddagen, og om en liten time skal vi møte fotografen på Skybar for å planlegge litt, ta litt bilder og drikke vin. Herlighet som jeg gleder meg til å gå i gang, for disse bildene kommer til å bli helt forbanna AWESOME. Jeg lover behind the scenes bilder underveis, så stay tuned. 

Skravles senere, hotties! Har dere det bra?

LOVE LOVE LOVE 

Annonse