Annonse

WONDERFUL VENICE

Goood moooorning, beauties ♥

Eller det vil si… God morgen for dere, god kveld for oss!

Klokken har nå passert 01:30 her i Hollywood, og vi har akkurat kommet inn døren på hotellet etter en fantastisk middag blant fiffen. Jada, vi har faktisk ved hjelp av bølgete hår og noe rødt på leppene, sklidd rett inn blant fiffen og på tross av ubehageligheten rundt det å sitte i umiddelbar nærleik til rikmannsfolk med dyre vesker og Louboutins på føttene. Maten? Helt fantastisk… Boblene? Usannsynlig friske, og vi legger oss med et stort smil om munnen etter en fantastisk dag. 

Vi valgte nemlig å utsette møtet med dette obligatoriske Hollywood-skiltet til i morgen, og hele formiddagen gikk med til et nydelig opphold på Venice Beach. Dette er virkelig stedet for meg… Super laidback, fargerikt og inspirerende, og jeg var tydeligvis riktig kledd for anledningen da noen relativt svevende mennesker ropte «Heeeeyyy, cool bandana giiirrrrl» til meg på avstand. Det er når du hører sånne utsagn at man forstår at destinasjonen skiller seg noe ut fra de andre med en anelse mer klasse, og vet dere hva? Jeg elsker alt som er jordnært, så det å vandre rundt i en egen liten verden av positiv stemning og en avslappet atmosfære, passer meg midt i blinken . 

I tillegg til å ta en million bilder, leide vi sykler, og dette er et absolutt must når man er her i Venice. Å leie en sykkel koster 7$ i timen som tilsvarer under femtilappen, og ingenting er vel herligere enn å sykle langs stranden fra Venice til Santa Monica Pier på en rosa sykkel. Den måtte jo være rosa, og siden jeg ikke har syklet siden den gangen jeg syklet hjem fra Kebab Company etter TIDENES byttehandel på fylla for to år siden, kjente jeg nervøsiteten da jeg skulle til å ta pedalene fatt. Det gikk overraskende bra, og hvis noen lurer, så klarte jeg altså å bytte til meg en bitteliten knallblå sykkel mot en kebab for en tid tilbake. JADA! Hvis ikke det er verdens beste deal, så vet ikke jeg, men sykkelferdighetene hadde jeg altså friskt i minne i formiddag. Eller… I går for dere, men føkk den forbanna tidsforskjellen. Vi er alle forvirret, og enige om det. Punktum!

Her kommer første del av bildedrysset fra Venice Beach, og enda flere bilder publiseres litt senere. Jeg har ikke sjans til å kontrollere meg når det kommer til antall bilder som skal postes, og jeg kommer garantert til å inkludere en del bilder i stemningsvideoen, som en av dere tipset meg om. JippiIiiiIiiii!!!!


Solbriller fra Choies (her) // Neglelakk fra OPI i fargen «Don’t Know Beats Me» (her) // bandana fra Urban Outfitters // armbånd fra Ettika/Urban Outfitters // rosa leppestiftt fra To Faced (her) // sweat vest fra Flat Top  // denimshorts fra Bershka // Converse (her) //

Nå er det helt natta for oss her i Hollywood, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk dag så lenge, og så skrives vi senere ♥ 

Håper dere har det helt nydelig!

Klem i fleng ♥

Annonse