WONDERFUL WEEKEND

Hei igjen vakre lesere ♥

Jeg sitter nå og venter på boarding, og gleder meg som pokker til en helg i Bergen. Jeg skal som de aller fleste sikkert har fått med seg, i bryllup til en av mine kjære venninner, og jeg gleder meg max. I tillegg til å glede seg over at en herlig venninne skal gi sitt ja til en herlig mann, blir jeg litt sånn, «fy faen, nå begynner vi å trekke på årene»! Jeg blir faktisk litt redd… Tiden går så altfor fort, venninnene mine gifter seg og får barn, og jeg sitter igjen som et jævla spørsmålstegn og bare, «kan vi kulan litt her, folkens?». Føler meg fortsatt som en liten tenåring på mange områder, men må vel egentlig bare begynne å akseptere at årene flyr forbi, og at det ikke er lenge til jeg bikker 30. 

Jaja… Heldigvis er jeg jo en evig livsnyter, som er flink til å nyte øyeblikkene som foregår her og nå! 

Her er også en aldri så liten smakebit av hva dere kan vente dere å se meg i på den store dagen. Rosa, sa du? Shocking! Gleder meg til å vise dere hele antrekket i morgen…

Alright, I’m off. Kanksje jeg ser noen av dere iløpet av helgen? 

SMASK ♥