Annonse

WORK IN PROGRESS

Bah! 

Mandag..

Enkelte mandager er fryktelig tunge.. Spesielt når man har hatt noen dager med total avslapping og max kos, for da slår liksom hverdagen deg enda hardere i trynet. Den innforjævlige vekkerklokken prøvde å få meg opp rundt klokken 7, men jeg vant kampen og fikk nyte to ekstra timer på puten. Nå står kaffen foran meg, jeg begynner så smått å komme meg ut av zombiemodus, og på dagens agenda står jobbing med kolleksjonen.

Asså, jeg har så sinnsykt mye å gjøre og ikke minst forberede til alle varene blir sendt til Norge om ikke lenge, og nå prøver jeg å få de siste bitene med både nettbutikk og lager til å falle på plass. Jeg har allerede begynt å jobbe med høstkolleksjonen, men først skal jeg glede meg over å se dere fagre flotte mennesker kle dere opp i sommerkolleksjonen fra StyleConnection. Noen som gleder seg til nettbutikken åpner eller? 

Jeg er så spent på reaksjonene deres, på å se hvilken styles som blir deres favoritter og hva som kommer til å forsvinne først ut av butikken. Wæææ, dette er så sinnsykt! SOM jeg gleder meg.. 

Nyt dagen så lenge.. Er det en god start på uken eller er den helt rævva? 

SMASK ♥

Annonse