Annonse

WORK SPACE ATM

God onsdags formiddag, skjønninger ♥

Hvordan har dere det i dag? 

Vi har kommet oss til midten av uken, og helgen sniker seg innpå oss med stormskritt, det er så deilig.. Mest av alt fordi vi stikker til varmere strøk på søndag, men også fordi jeg har så mye hyggelig på agendaen de kommende dagene. Hele denne uken har faktisk vært skikkelig herlig så langt, og det på tross av den idiotiske hendelsen i går, haha. Etter litt hjelp fra Viking kunne vi jo glede oss over en superyummy og koselig lunsj ute hos mamsen og Jon, og som jeg nevnte gikk kvelden i går med til noen øl med Sandra. Det var så hyggelig å catche up, for sist jeg så henne var i bursdagen hennes for flere uker siden, og da ble jeg jo så drita at jeg var i seng like over midnatt. Nørd, ass!

Morgentimene tilbringes på hjemmekontoret mitt i sengen med hele familien. Dennis snorker ved siden av meg, Fokus vil aller helst ligge oppå tastaturet, og jeg sitter her og prøver å jobbe mens kaffekoppen står i umiddelbar nærhet på nattbordet. Upraktisk work space, men hjelpes så koselig.. 

Jeg får nesten litt julestemning av denne morgenstunden her.. Ikke spør meg hvorfor, men det er liksom noe litt julete over det å sitte i sengen til langt utpå formiddagen, iført en hoodie og tjukke sokker. Ute er det jo så kaldt at man skulle tro snøen er på vei, og jeg kjenner at jeg begynner å glede meg skikkelig til jul.

Tenk da folkens? Det er faktisk UNDER to måneder til vi går i gang med julemåned og julekaos. TO MÅNEDER!! Var det ikke nettopp sommer? Jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor fort tiden bare flyr forbi, men at julen kommer i år også er i hvert fall sikkert.. Herlighet som jeg gleder meg, og det gjør kanskje dere også?

Nei, dere.. På tide å legge bort bloggen for en bitteliten periode og få ting gjort før avreise på søndag. 

Ønsker dere alle en sprudlende og smilende ønsdag så lenge, så snakkes vi litt senere i dag, og folkens? Jeg har spurt om dette før men blir bare nødt til å spørre igjen.. Hvilken type innlegg liker dere best her på bloggen? Outfits? Hverdagsinnlegg? Sterke meninger? Jeg er kjempespent på å høre hva dere faktisk foretrekker, sånn at jeg kan gjøre bloggen enda mer inspirerende for dere. 

LOVE YA ♥

Annonse