Annonse

WORK YOUR MAGIC!

Takk for i går, folkens! Det var så kjekt med en ny live-sending, selv om jeg ikke skjønte en dritt av hvordan det funket, haha. Det ble heldigvis bedre etterhvert, men jeg ser jo i dag at det var en del spørsmål jeg ikke fikk svart på – de får vi helle ta igjen neste gang. Tusen takk for at såpass mange av dere tittet innom, takk for alle fine ord og motivasjon – jeg er så glad i dere ♥

Etter at jeg snakket om at jeg ønsket å gjøre noen ganske så drastiske forandringer på soverommet, har jeg faktisk blitt skikkelig giret på å gjøre forandringer i hele huset. Ojsann! Der har du meg i et nøtteskall – tusen kreative prosjekter på én og samme gang, som jeg aller helst vil gjøre ferdig på null komma niks. Dette er heldigvis overkommelig, så nå får vi se hva vi blir enige om. Jeg er så dritt lei av fargene på veggene her hjemme, og kjenner at det skal bli skikkelig alright med en forandring!

Jeg vet ikke om Dennis er så giret på en rosa vegg her hjemme, men altså… Når en farge heter «tryllestøv» kan man ikke unngå å trekke litt på smilebåndet, haha. Det er jo så mange fine farger å velge mellom der ute, så nå gjelder det å bli enige om lyst eller mørkt i stuen. Hva synes dere? Det viktigste er jo at fargen kan kombineres med all galskapen av dekor og farger som allerede er her, og at knæsj gult fortsatt passer inn. Er det én ting jeg aldri kommer til å kvitte med meg, så er det vitrineskapet fra IKEA – det gule, vet dere… Jeg elsker det skapet, så det blir værende her for alltid, hah!

Jeg sitter forøvrig på kjøkkenet og venter på Det Nye. De kommer hit klokken 12.00, og da skal de gjøre et intervju i forbindelse med boken, så dette kan jo bli skikkelig spennende. Rundstykkene står i ovnen og frokosten er like rundt hjørnet – måtte torsdagen bli like fin som dere ♥

Sees senere!

Annonse