WORKING GIRLS

I sofakroken på stamplassen vår, helt innerst i hjørnet sitter Belinda og jeg nå. Med trynet ned i hver sin Mac, og kaffe i koppen. I tillegg har jeg lekt rosa-blogger og spist en grønn salat med Scampi, men følte meg straks litt mer nede på jorden da jeg stappet i meg alt av det lyse brødet som lå i kurven ved siden av. Nam, nam, nam… Salat er jo i og for seg syykt digg til tider, og det er jo flott at man en sjelden gang får lyst på de grønne bladene i en fargerik forening av andre sunne ting. Hah. 

Jeg elsker denne kroken vi sitter i, den har på en måte blitt vår krok, og man får liksom gjort så mye mer fornuftig når man kommer seg ut fra leiligheten. Deilig å krysse av ting på med milelange listen min med «To Do» som bare vokser og vokser, og i dag har jeg til og med vært i møte med regnskapsfører. What a day, sier jeg bare, og ingen ting er jo hyggeilgere enn å få vite eksakt hvor mye moms og skatt og piss og faen man skal betale innen en viss dato, siden man rett og slett ikke hadde oversikt over den slags. Jaja… Å være selvstendig næringsdrivene er ingen spøk, men man vokser jo på en slags måte, og jeg føler meg i dag mer som en sliten seksti åring, fremfor en halvsliten jente på seksogtyve. Baah! 

I tillegg er jeg forkjølet og snufser og nyser, men det er egentlig helt ok. Jeg liker stemmen min bedre når jeg er tett i nesen, så når jeg er forkjølet passer jeg på å skravle ekstra mye. Både på innpust og utpust, til jeg får så lite oksygen at jeg bare nyser og hoster enda mer, mens jeg febrilsk prøver å trekke på «snåttet». «Snått» som man kaller det i Bergen. Er det rart at jeg synes det ordet der er litt søtt? Nei æsj, nå er jeg bare ekkel, men det kan være det samme. 

Etterpå skal vi i et nytt møte, etter det skal jeg pakke, og før jeg vet ordet av det er jeg på vei til Stavanger. Hurraaa! Gleder meg så sykt til å se Dennis igjen, og ikke minst til å gi dere oppdateringer fra Stavanger ♥

Har dere en bra kveld eller?