WORKSPACE

Happy Tuesday, SuperStars ♥

Har dere det fint i dag? 

Her i Oslo skinner solen fra skyfri himmel, og morgentimene har gått med til å drømme seg bort. Åh! I dag drømmer jeg om ekstra plass til å kunne lage min egen lille vidunderlige workspace, og er det noe som står høyt på ønskelisten, så er det nettopp dét… En liten krok hvor jeg kan sette opp et lite skrivebord, fylle området med kreative og vakre detaljer, og gi det en rikelig toutch av farger som får inspirasjonen til å blomstre.

Jeg har faktisk jobbet meg gjennom rom for rom, for å se om det er bittelitt plass til overs hvor jeg kan sette meg ned hver eneste dag og få en følelse av å være på et kreativt kontor, men dessverre er ikke denne leiligheten stor nok. Derfor får jeg bare fortsette å drømme meg bort i disse fantastiske bildene under her, og nøye meg med at kjøkkenbordet får gjøre nytten inntil videre. Heheh. 

Bare SE på det her… Herlighet så inspirerende!

One day, sier jeg bare…

En vakker dag når jeg blir rik og skikkelig voksen, skal jeg kjøpe et større krypinn og da skal kontorområdet få full fokus. Jeg gleder meg allerede, og for første gang i mitt liv savner jeg faktisk pikerommet mitt hvor skrivebordet var et viktig møbel. Skrivebordet var riktignok laget av superdøll furu, og da det kun minnet meg på de uendelige mengdene med lekser som måtte gjøres, fantes det ikke noe hyggelig over dette området, MEN… Jeg kan vedde en hel årslønn på at det ville vært kjekkere å gjøre lekser, om det på den tiden fantes inspirerende kilder som kunne gi gode idéer til en kreativ makeover. 

Er dere ikke enig? Hvordan er det hjemme hos dere?

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi senere ♥

SMASK