Annonse

WORTH THE TRY

Prøv på dette en hel dag… Det er langt fra enkelt, for de aller fleste av oss har vel allerede klart å være negativ til enten vekkerklokken, garderoben, sminken, parkeringsvakten eller den kollektive trafikken før lunsj… Før middag har man kanskje allerede rukket å ergre seg grønn over køen i kassen på nærbutikken, på den sure bussjåføren, eller på trafikken, og når man går og legger seg kan man nok ved en oppsummering finne flere hundre ting man har viet sine negative tanker til. Enig? Selvom jeg er en ekstremt positiv person, kan jeg ikke akkurat skryte av at jeg alltid går en hel dag uten å ergre meg over ett eller annet. 

I morgen skal jeg for moro skyld prøve å ikke la én eneste negativ tanke påvirke humøret mitt. Jeg skal omfavne dagen med et smil om munnen, ikke la meg irritere av verken flyplass og håpløse passasjerer, eller at pølsen på narvesen ikke er vam nok, og at de kun har vanlig ketchup og IKKE chili ketchup. I morgen skal jeg bare smile fra øre til øre, men det er godt mulig at det er lettere sagt enn gjort. Jeg har jo en tendens til å bli rimelig forbanna på ett eller annet tidspunkt når jeg er ute på tur. Heheh!

Alright… Who’s joining me?

Annonse