Annonse

WU-TANG

God morgen og Happy FREEEDAAAG!

Herlighet.. Det er fredag allerede, og det er noe å rope høyt hurra for.. Det kan man også gjøre over engasjementet i forrige innlegg.. Dere er virkelig gode, og jeg håper vi alle sammen klarte å vende om på et par-tre nett-troll i går. 

Jeg lovet dere en outfitpost, og siden jeg har fått en del spørsmål vedr. antrekket mitt på Gaga-konserten, tenkt jeg like så greit å hoppe inn i den svette t-shirten som virkelig fikk kjørt seg på dansegulvet på mandag, for så å skyte noen bilder. Jeg viste dere aldri noen close ups, og siden dette antrekket virkelig gir glade vibber, passer det perfekt å poste dette på en glad fredag. 

T-shirt fra H&M // Paradise Sweat fra StyleConnection HER // Leopardjakke fra Urban // Sky High Dunks fra Nike // Skolisser fra Junkyard // Øredobb fra Suzywan Deluxe HER // Snapback fra Adidas // Leggingsen er 2 år gammel og dessverre utsolgt

Jeg leker jo litt med tanken på å designe tilsvarende leggings til StyleConnection.. Har mange freshe og crazy prints i tankene, og StyleConnection har ikke vondt av å bli enda mer lekent og på kanten. Hehe!

Ovnen er satt på, rundstykkene er på vei inn, og snart blir det en koselig fredagsfrokost på oss her i heimen. I kveld er det duket for Paradise Reunion med alle deltagerne fra alle sesongene, så det kan jo både bli moro men også sånn cirka tidenes kleineste opplevelse. Hahaha, jeg ler meg ihjel.. Det er jo litt av hvert som har vært med opp gjennom årene, og jeg er spent på å se hvor mange som dukker opp. I’ll keep you posted!

Nyt denne deilige fredagen da, skjønninger. Måtte den bli helt FAB!

SMASK ♥

Annonse