Annonse

YELLOW MAKES ME SMILE

God ettermiddag og god freeedaaag ♥

Jeg tenkte faktisk ikke over at vi hadde kommet oss til ukens beste dag da jeg tittet innom dere tidligere i dag, og da det faktisk gikk opp for meg at det er fredag i dag, kom det faktisk et lite gledeshyl. Fredag skuffer aldri, og denne fredagen har vært ekstra fin. Jeg har nemlig vært på date med mammaen min, og det var faktisk på høy tid at hun og jeg tok oss en lunsj sammen ute blant folk. Haha, vi har jo en tendens til å trives litt for godt i comfyklærene hjemme hos mamsen og Jon, men i dag tok vi turen til sjarmerende Bogstad Gård for god mat og noe godt i glasset. Sååå koselig, og jeg elsker virkelig disse kvalitetsstundene sammen med mamma ♥

Om bildene fra dagen er brukbar skal jeg nok dele dem i morgen, men først må jeg bare vise dere siste tilskudd på interiørfronten, for hallo.. Hvor forbanna kul er ikke denne knallgule lampen, hæ? Er ikke dette bare det råeste EVER? Jeg ble hodestups forelsket med det samme jeg så den, og har siden den gang drømt om å få denne gule herligheten i hus. Omsider er den vår, takket være mamsen og Jon som var så gavmilde, og både Dennis og jeg er svært begeistret over litt påfyll av farge her i heimen. Vi er enige i at det ble for straight, så nå skal vi gjøre det litt mer crazy her hjemme.. Det skal bli så fint! 

Jeg har forøvrig funnet meg godt til rette i sofaen, og skal ta en liten powernap før det spekakulære familiejulebordet i kveld. Det har nemlig blitt tradisjon at vi kusiner og fettere som bor i Oslo samles til et årlig julebord, og siden alle har følge er vi nå oppe i åtte festglade mennesker som i kveld skal kose seg gløgg. Herlighet som vi gleder oss, og jeg tror både Dennis og jeg har godt av en hyggelig og sosial kveld etter både sykdom og andre påkjenninger den siste tiden. 

Hva står på deres agenda, skjønne venner? Snakker vi fredagstaco og TV, eller vorspiel og dance moves? 

SMASK

Annonse