Annonse

YESTERDAY

Heisann hoppsann, skjønninger ♥

Fy faen det klikker for meg, for det internett-opplegget på hotellet suger så vanvittig, og derfor kommer dagens oppdatering litt i seneste laget. Vi har nå altså flyttet oss opp til et bedre nettverk oppe hos mamma, og skal i tillegg prøve å finne roen ved bassenget. Litt deilig at det ikke er så mye mennesker på alle kanter, så da får vi se om vi klarer å bli liggende i noen timer. Hehe. 

Her kommer en liten bildeserie fra dagen i går, og som nevnt dro vi til dyreparken, Mundomar. Nydelige omgivelser, masse fint å se på, og delfinshowet ble høydepunktet, selvom jeg faktisk begynte å grine fordi jeg syntes så synd på de stakkars delfinene som svømmer rundt i det bittelille bassenget, samtidig som det er så nydelig å se på det fantastiske og kjærlige båndet som er mellom trenerne og selve delfinene. Det ser jo ut som at de er så himla glad i hverandre, noe som er helt fantastisk og ekstremt rørende, men å sitte der å se på diverse triks og kunster gav bare et virrvar av blandede følelser. Vet ikke helt hva som skjedde med meg i går, men jeg er visst i overkant følsom om dagen. Jeeeez! 

Forresten, så har flere av dere lurt på hva Dennis fikk av meg til bursdagen, og på disse bildene har han på seg noe av det han fikk. Nemlig tidenes råeste solbriller fra Oakley (her), en slækk tank fra Nomis (her), og denne superfreshe snapbacken fra 47 Brand. Unnskyld meg, men han er jo smokin’ hot! Heheeh…. 

Nei, nå trekker vi ut til bassenget, så da snakkes vi bare litt senere. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse