Annonse

YESTERDAY @ NRKMP3

Klokken er før ni på en lørdag, og jeg er våken. 

Haha!

Sånn går det når man tar på seg sjåførjobben for å kjøre mannen til flyplassen litt over syv, og siden jeg egentlig synes det er superdigg å stå opp tidlig i helgen for å få mest mulig ut av dagen, tenker jeg bare å gå i gang med frokosten mens jeg venter på Bonanza. Jada, den serien er en av mine favoritter. Så forbanna dårlig men samtidig så sjarmerende, og hver gang jeg ser Hoss i action kunne jeg ønske jeg bodde på en ranch sammen med hele familien Carwright. Hehe. 

Men alright, nok om Bonanza.. Chioma og jeg var jo innom Benjamin i NrkmP3 i går for å skravle litt om Bloggerne og annet moro. Var det noen som fikk det med seg? Jeg skulle jo selvfølgelig lagt inn en liten lydfil fra sendingen, men hvordan man gjør det aner jeg ikke. Noen av dere som har peiling? Hehe. Gøy var det i hvert fall, stemningen var deilig og her er noen snaps fra den lille timen vi var innom. 

Moro!

Nå skal jeg være handywoman og mondere en bildehylle over sengegavlen. Jeg krysser fingrene for at resultatet blir like bra som jeg ser for meg, og senere i dag kan jeg forhåpentligvis vise litt snaps fra vår oppgraderte crib. Det er jaggu ikke mye som skal til for å gjøre hjemmet mer sprudlende, og jeg gleder meg max til å vise dere. 

Måtte dere få en inn i granskauen fin lørdag, skjønninger. Skravles senere ♥

Love you all!

Annonse