Annonse

YOGA CHALLENGE

Annonse: Abilica

Like før vi flyttet inn i det nye huset, var vi på et spennende møte med de hyggelige damene i Abilica i Mjøndalen. I håp om å få en av Dennis’ store drømmer oppfylt, troppet vi opp med et stort smil om munnen, og kreative idéer til hvordan vi kunne implementere treningsutstyr i vår livsstil. For let’s face it… Det er ikke trening og aktivitet som forbindes med denne duoen her. Dennis har likevel ønsket seg et treningsrom i flere år, og da vi startet husjakten, var det ett av punktene på sjekklisten – at det ville være mulig å bygge et treningsrom hvor både han og jeg kunne komme i bedre form.

Det er ikke til å stikke under stol at det er viktig å være i aktivitet. Helsegevinsten med litt mosjon er stor, og jeg kjenner jo på kroppen at jeg ikke er der jeg vil være. Jeg vil ha god nok kondisjon til å kunne bære Falk på hoften opp og ned trappen fire ganger uten å puste tungt, og når han blir større vil jeg være i stand til å være med på aktiv lek. Ikke søren om jeg skal være hun mammaen som blir sittende på en benk mens minsten leker selv, fordi jeg ikke orker… Litt aktivitet noen dager i uken skal jeg klare – i hvert fall nå når vi får på plass litt utstyr i garasjen, woohooo.

I anledning vårt nye samarbeid, kliner vi til med en challenge til dere… Yoga challenge, haha! Denne har vi gjort en gang tidligere, men denne gangen er posisjonene økt til et høyere nivå. Om vi har sjans til å gjennomføre? Det får du svar på i videoen! Og hva om dere rett og slett prøver dere på de samme øvelsene der hjemme, sammen med oss? Send gjerne video av seansen på DM på Insta, haha!

Da det ble nevnt at Abilica har sin egen ECO-linje, var jeg solgt. Dette er helt i tråd med våre verdier, og det føles godt å kunne bruke utstyr som er bærekraftig fremstilt. Abilica har kuttet ut all unødvendig plast, og produkter som yoga-matter og treningsstrikker er nedbrytbare. Fantastisk, ikke sant? Dette gjør meg glad! Abilica leverer kvalitetsutstyr som skal vare lenge, og det er både godt for lommeboken og for miljøet.

Rabattkoden ITSECOTIME gir dere 30% rabatt på alle produkter i ECO-serien. Mer snacks fra Abilica finner dere her, og koden er gyldig tom. neste onsdag!

Fy søren så gøy dette er, og jeg er så stolt over å få lov til å samarbeide med Abilica, på tross av at vi ikke er typiske trenings-freaks. Men så er det jo viktig at også oss vanlige dødelige kan føle at det finnes noen måter å trene på også for oss. For skal jeg være helt ærlig, blir jeg helt stresset av å scrolle gjennom treningsprofiler på Instagram. Jeg tenker umiddelbart at det disse flinke folka holder på med er altfor krevende og vanskelig for en sånn noob slappfisk som meg, så nå kan vi forhåpentligvis inspirere andre likesinnede til å øke aktivitetsnivået et par hakk… Det er nemlig ikke mer som skal til, og jeg gleder meg til å ta dere med på denne nye, morsomme reisen ♥

Blir dette litt gøy eller?

Annonse