YOU LIGHT UP MY DAY…

Kjære fine leserne mine ♥

Jeg vil igjen takke dere for at dere er så fantastiske. Så herlige og fine som bidrar til at dagene mine blir hundre ganger bedre, gjennom deres hyggelige kommentarer, e-poster, meldinger,  brev og tegninger. Jeg blir helt rørt av å lese det dere skriver, og når jeg åpner postkassen, og det ligger hyggelige brev fra dere der, ja da smelter hjertet mitt. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde hatt kapasitet til å kommentere tilbake på hver eneste kommentar, men da hadde jeg nok blitt sittende foran mac´en 24/7 og det har jeg dessverre ikke mulighet til. Vit at jeg leser alt dere skriver til meg, ALT! Jeg setter så uendelig stor pris på dere, og det er viktig for meg å få frem. Jeg føler jeg kjenner hver og en av dere, selvom jeg absolutt ikke gjør det, og har allikevel blitt glad i dere. Glad i dere alle sammen. Noen ganger møter jeg herlige blogglesere på gaten, og tilbakemeldingene jeg får er rørende og mange. Alt fra at jeg har hjulpet dere eller noen dere kjenner gjennom tøffe tider, bare ved hjelp av bloggingen, og det gjør meg stolt og veldig glad. Lykkelig faktisk! Jeg møtte en jente for litt siden som fortalte at hennes søster ikke lenger var plaget med spiseforstyrrelser, takket være meg. Det er vanskelig å innse at jeg faktisk hjelper noen av dere, jeg er jo bare en helt vanlig person, men jeg håper virkelig jeg kan fortsette med nettopp dette. Inspirere, motivere og hjelpe… 

Takk for at dere inspirerer meg til å aldri slutte med bloggingen. Takk for at dere er mine blogglesere ♥