YOU ROCK MY WORLD

Tenk at jeg har verdens fineste folk rundt meg… Tenk at de jeg faktisk ikke kjenner, bruker tid på å skrive så mye fint og oppmuntrende til meg. Det kaller jeg fine, fine mennesker! Takk for all responsen på forrige innlegg… Jeg hadde ikke forventet på noen som helst måte, at dere skulle prøve å dra meg opp fra kjelleren, men kommentarene deres hjalp betraktelig. Jeg visste at vi var flere i samme båt, men noen ganger er det bare fint å se det med sine egne øyne. At vi alle har noen skikkelige kjipe dager, men at det faktisk er mulig å reise seg igjen. For det er det! Man må bare ta tak i situasjonen eller problemet, og rett og slett bare gjøre noe med det!

Jeg blir så inspirert av dere. Makan! Flere av dere som kommenterte har allerede levd ut drømmene sine, og jeg kommer LETT innom deg i California, Emelie. Ingrid i Las Vegas, eller deg, Trine. Tenk at du er i den Dominikanske republikk. Elsker at dere bare dro av sted til slike spennende destinasjoner for å bare… Leve! 

Nå drar jeg snart ut til Gardermoen, og flyr videre til Bergen… Skal bli godt å klemme litt ekstra på mamma nå kjenner jeg, og så blir det jo veldig fint med enda et bryllup i morgen. Gleder meg!

 

Ha en herlig dag så lenge! Nå er jeg ferdig med klagingen, og vil igjen bare benytte anledningen til å si at jeg setter uendelig stor pris på dere, og at jeg er veldig glad i dere! Takk for at dere finnes…

 

I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK…