Annonse

«YOU’RE A PISA WORK»

Good morning, hotties ♥

Kanskje litt i seneste laget for «god morgen», men det er jo tross alt lørdag, og lørdagen er dagen for å ligge og dra seg til langt ut på ettermiddagen. Ihvertfall når man kvelden i forveien har vært ute med fine jenter, og fått i seg riktige mengder voksenvann. 

Nå har jeg spist frokost, og sitter her på den faste plassen min med kaffekoppen foran meg, og en radio som surrer i bakgrunnen. Deilig og rolig lørdag, og jeg begynner dagen like så greit med å tipse dere om en rosa herlighet fra OPI.

Som dere vet, så sverger jeg til OPI… Det finnes liksom ikke en bedre lakk, og alle nyansene er til å hoppe i taket for. Rosa er jo min soleklare favorittfarge, og  «You’re a Pisa Work» er intet unntak. Superfresh eller hva? Denne passer til alt, både til hverdags og til fest, og rosa negler gir et akkurat passe lekent uttrykk. TjooheeeiiI!

Har dere noen spennende planer i dag da? Jeg må ut på sofajakt, for joda… Jeg har faktisk solgt sofaen min, da jeg er nødt til å få inn en litt større variant som rommer flere mennesker. Nå blir det jo faste søndags-dates med jentene fremover hvor vi skal sitte klistret til TV-skjermen, og da nytter det ikke å ha en sofa som skriker fashion before function. Hva tenkte jeg på da jeg kjøpte den sofaen der egentlig? Greit at det er den råeste sofaen i hele verden, men asså… Jeg har jo for pokker ikke chillet på sofaen siden jeg flyttet inn her i februar, så det skal bli godt med litt mer komfort, og en faktisk mulighet til å slenge seg på sofaen etter endt arbeidsdag, fremfor å sette seg rett opp og ned på den faste stolen ved kjøkkenbordet. Hahahaha, jeg er så dum! At det går an, liksom…

Ønsk meg lykke til på sofajakt da, så skrives vi senere.

SMASK ♥

Annonse