Annonse

YUMMY

Darlings, 

La meg leke litt husmor et lite øyeblikk og presentere verdens beste snacks. De som liker marsipan kommer til å elske de her.. De som ikke liker marsipan kommer også til å elske de her, for disse marsipankulene under her er bare så yummy at det ikke burde være lov. De er superUsunne og inneholder en haug av kalorier, men unnskyld meg.. Er ikke det litt av poenget med julen? At man skal kose seg med all slags yummies, UTEN å telle kalorier og få dårlig samvittighet? 

Jeg blir rett og slett irritert når jeg ser at sunne julesnacksoppskrifter florerer på nett, for i julen har man lov til å kose seg litt ekstra. «Sånn lager du sukkerfri og supersunn konfekt!!» Hæ? SUNN konfekt? Ellers takk du.. Jeg skal ha USUNN konfekt i julen, så den der oppskrften får du ha for deg selv, sammen med den «gode» samvittigheten og de 2-3 kiloene som ikke legges til den nåværende vekten. Så det så!! 

Marsipankuler, ass..

Jeg glemmer aldri de fantastiske marsipankulene som mammaen til min beste venninne gjennom hele barndommen laget hver jul. Vi bodde rett ved siden av hverandre, og veien til og fra hverandre var ikke lenger en et par meter. Hver jul tuslet jeg alltid bort til min andre familie, og hver gang jeg kom på besøk ventet jeg alltid i spenning på at mammaen til venninnen min skulle by på sine legendariske marsipankuler med sjokoladetrekk og kokos. «Kristin, vil du ha en kule?«.. OM JEG VILLE HA EN KULE?? Det var et av julens mange høydepunkter, og selvom kulene fra barndommen var laget med hjemmelaget marsipan, kjenner jeg igjen både smaken og de gode minnene i de kulene jeg lager.. 

Yummy!

Bord med marmorplate HER // Skjærebrett fra TGR

Disse her må dere bare prøve å lage om dere ikke allerede har gjort det.. Lover dere? De er så gode og yummy og deilig og herlig at det nesten burde vært forbudt, og i tillegg blir de en perfekt og superhyggelig julegave til noen du er glad i, om de pakkes pent inn i f.eks cellofan og freshe bånd. Hurraaaa!

Hvordan har dere det i dag? Er mandagen fargerik og herlig, eller er den mørkeblå og jævlig?

Kjærleik, kjøss, kos og klem ♥

   

Annonse