Annonse

YUMMY JULEGODT PÅ 1-2-3!

Gledelig høytid, skjønne venner ♥

Hvor deilig har dere det i kveld på en skala fra 1-10? Har dere latt julefreden senke seg i heimen? 

Jeg har kommet meg ut til mamsen og Jon, og her sitter vi og lader opp til «Kvelden før kvelden» på NRK. Dette programmet er så koselig, og like over klokken ni begynner Grevinnen og Hovmesteren. Dette er et soleklart must på lille julaften – i kombinasjon med ribbe på flatbrød og noe godt i glasset. 

Tidligere i dag fikk jeg omsider laget disse deilige marsipankulene jeg lager hver jul.. Som regel litt tidligere i desember, men i år har jeg jo ikke hatt tid til noe som helst, haha. Men bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? 

Er du glad i marsipan, er dette godteriet for deg. Disse kulene er altså så yummy atte HJELP, og jeg garanterer en god smaksopplevelse. I tillegg er disse veldig fin å gi bort i gave til noen marsipanelskere – innpakket i en hyggelig glasskrukke eller en cellofanpose med en fin sløyfe.

Du trenger (gir ca. 30 kuler) : 

♥ 1 pk. Marsipan (Jeg burde vel laget den fra bunnen, men ferdigkjøpt smaker faktisk like godt)
♥ 1 pk. Freia Dronning Sjokolade
♥ 1 pose Kokosmasse

Fremgangsmåte:

♥ Skjær opp marsipanblokken i små terninger. Trill terningene til små kuler, og legg dem på en rist med bakepapir. Kok opp vann, brekk sjokoladen i små biter, og smelt sjokoladen i vannbad. Hell kokosmassen i en skål. 

♥ Bruk to skjeer til å dyppe kulene i den flytende sjokoladen, og legg dem direkte i kokosmassen med det samme kulene er heldekket i sjokolade. Trill kulene rundt i massen til de er dekket i kokos. Legg dem deretter tilbake på bakepapiret på rist.

♥ La kulene stå kaldt til sjokoladen stivner. Servér deretter, og NYT noen himmelske marsipankuler laget med kjærlighet. 

Yummy!

Nå skal kvelden nytes med mine fine foreldre.. 

Måtte dere få en magisk lille julaften, fininger ♥

Klem i fleng

Annonse