Annonse

YUMMY VEGANSK LEVERT PÅ DØREN

//Annonse

Hellooooo ♥

Vi har nå kommet oss til flyplassen… 5 (!!!) timer før flyet går, HE HE! Ojsann, vi gikk på en liiiiten smell, og var skråsikker på at flyet gikk klokken 19.30, og ikke klokken 22.00. Jaja, da har vi jo god tid til å jobbe og blogge, og nå synes jeg det passer midt i blinken å preike litt om en herlig opplevelse vi hadde før vi dro til Praha.

De av dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg elsker foodora! Ikke bare er det miljøvennlig at maten blir levert av sykkelbud – det går også alltid lynraskt med levering, da sykkelbudet ikke trenger å stå fast i rushtrafikken!

Jeg har jo blitt ganske rå på kjøkkenet det siste året, men innimellom unner vi oss takeaway, når vi er for daff til å svinge oss rundt med kaseroller, målebeger, fargerike ingredienser og kjøkkenredskap. Det må da være lov, ikke sant?

Det å skulle bestille spennende takeaway levert på døren, etter at vi gikk over til et vegansk kosthold, har til tider vært utfrodrende. Utvalget har ikke vært noe å rope høyt hurra for, men heldigvis begynner det å bli bedre. Foodora har jo generelt et vanvittig solid og deilig utvalg fra de beste restaurantene i Oslo, som man blir glad av nå når vi har våknet opp fra den lange og kjipe vinterdvalen.

Til vår store glede er det stor variasjon på foodora-menyen, og flere av deres partnerrestauranter tilbyr veganske retter, noe som passer oss midt i blinken. Jeg har bestilt masse mat fra foodora siden de ble etablert på det norske marked, og enda bedre ble det jo da Foodora faktisk ønsket å samarbeide med oss, og kunne bjuda på en gratis hjemlevering av en rykende varm og superymmy vegansk nyhet fra Tunco. Vi takket selvfølgelig ja på flekken!

Her fikk vi altså levert en nydelig vegansk wok med tofu, rød curry wipeout saus, grønnsaker, og mi chay nudler, toppet med lime og peanøtter. Denne her er sterk og deilig, og perfekt for oss som liker det litt ekstra hot!

Alle woker Tunco har på menyen kan du enkelt bestille hjem via Foodora på app eller nettside, og den nye funksjonen ”pick up” , gjør at du kan selv kan plukke opp maten du bestiller på vei hjem fra skole eller jobb, så slipper du å unngå kø og venting i restauranten – YAY!

Mat, maaat, maaaat, haha. Det er alt jeg tenker på om dagen, men folkens? Ingen torsdag uten en liten giveaway, eller hva?

KONKURRANSE

I dag har nemlig foodora og jeg lyst til å dele ut gavekort til to heldige vinnere til en verdi av 200NOK. Bli med i trekningen ved å skrive hvilken av foodora-restaurantene som er din favoritt, her i kommentarfeltet, og vi trekker vinnerne på søndag, som uten tvil er den diggeste dagen for takeaway ♥


Alright, fininger… Da får vi bare sitte her og jobbe for harde livet, for å få timene til å fly forbi. Med noe godt i glasset blir det god stemning og kos likevel ♥

Klem i fleng

Annonse