Annonse

YUMMY

Happy Saturday ♥

Denne dagen har vært helt magisk, og vi har akkurat kommet hjem etter en nydelig lunsj/middag på Tjuvholmen. Med solen rett i fleisen hygget vi med hvitvin og fire retter, og det føltes som om vi var på tidenes mest klissete og romantiske date i SYDEN. Det er jaggu ikke ofte jeg beveger meg nedover til disse trakter, så i dag lekte vi turister i egen by på vandringen fra Karl Johan til Aker Brygge. 

Etter middagen gikk vi hånd i hånd langs bryggen før vi tok desserten på en av de mange is-sjappene som finnes her nede, og dette yummy bildet fortjener faktisk et eget innlegg. Mmmmm.. Softis med tuttifruttistrøssel minner meg så sjuuukt mye om barndommen, og jeg tror faktisk ikke jeg har spist denne isen siden den gang. Ikke bare smaker den himmelsk, den ser også helt vidunderlig ut, så det er bare til å få kameraet opp fra vesken, knipse et bilde og bare, «hallaaa bloggeeen«. Hehe! 

Nå tar vi en liten pust i bakken før vi skal ut og danse litt senere, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt fantastisk lørdagskveld. Men folkens? Har dere det fint? Har dere noen kjekke planer? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse