Annonse

ZEBRA NAIL ART

Hello, Zebra! I like you..

Altså unnskyld meg, men hvor inn i satans rått var ikke det her? Jeg liker kreative, velstelte og festlige negler, og disse stickersene her som jeg kjøpte på TGR til under 20 kroner skal pryde neglene mine i noen dager fremover. Gøy? GØY!

Zebramønseret kommer til å passe til det aller meste, og i kveld tenker jeg å kombinere noen knallrøde lepper til de her, sammen med ett eller annet som passer til en late summer night akkompagnert med noen friske drinker. 

Gradestokken har søren meg klatret over 30 grader, og her i skyggen på balkongen min er det altså 33 grader as we speak. HAllooo? Hva skjedde med det, liksom? Dette er jo varmere enn SYDEN, så i kveld skal Pay, Mia og jeg slurpe i oss noe kaldt og godt mens vi nyter sommervarmen utendørs. Deilig, DEILIG lørdag!

Hva er deres plan for kvelden da, skjønningene mine?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse