«Jeg tror folk flest ikke er forberedt på dette»: 13 ting folk feilaktig tror de vil ha før de faktisk får det

«Lønnen er hyggelig, men mengden meningsløst tull er bare latterlig.»

Som mennesker er det naturlig å lengte etter noe fordi det føles som om det potensielt kan fikse eller gjøre livene våre bedre. Men noen ganger, når vi får tingen, gjør den oss faktisk ikke mer lykkelige enn vi var før. Så da Reddit-bruker u/Corey_Bee spurte: «Hva er noe folk flest tror de vil ha før de får det?» mange mennesker kom med sine tanker. Her er hva de hadde å si nedenfor:

1.

«Leve off-grid. Båter. Andre husdyr enn geiter eller kyllinger.»

En person går langs en kyststi, omgitt av høye trær, med solen som går ned over vannet i bakgrunnen

2.

«Meg selv inkludert på denne, men jeg kjenner mange mennesker som har visse kinks/fetisjer de alltid har ønsket å prøve og ikke likte når de ble en realitet.»

—u/PermaBanTogether

3.

«Drømmene deres blir oppfylt. Jeg så på Sjelog det slo hardt ut da han endelig fikk det han hadde jaget for alltid og endte opp med et alvorlig tilfelle av … ‘Hva nå?’

Et nærbilde av to hender som spiller et pianokeyboard

4.

«Å bli eldre.»

—u/wtwtcgw

«I 40-årene har hjernen min endelig funnet ut av livet… Og nå faller kroppen min fra hverandre.»

—u/mediumokra

5.

«Da jeg var barn, ønsket jeg virkelig gips eller krykker. Ja, egentlig ikke en god idé.»

En person med en lyst dekorert gips på armen, tilsynelatende signert av flere individer

6.

«Å komme tilbake med en eks.»

—u/toketsukuromu

«Hver gang jeg datet en eks, husket jeg raskt hvorfor vi hadde datet, og så husket jeg hvorfor vi slo opp.»

—u/LeoMarius

7.

«Et biljardbord.»

Et sett med biljardballer arrangert i en trekant, klare for et spill, med en hvit køball plassert utenfor trekanten

8.

«Berømmelse.»

–u/Romnonaldao

«Alle mennesker som ønsker å være rik og berømt. Jeg tar det å være bare rik. Ingen liker meg som det er. Hvis jeg blir rik og berømt, vil folk late som om de liker meg. Faen de menneskene.»

—u/szczurman83

9.

«Et (virkelig) stort hus. Det er så mye vedlikehold og utgifter; bare å holde styr på alle tingene dine, høyere strømregninger, flere skatter og sannsynligvis en HOA. Bare å rengjøre det er en umulig oppgave uten å ansette fagfolk.»

Et stort, elegant toetasjes hus med mur- og steinfasade, flere vinduer og en velholdt plen.  Trær og busker er plantet i forgården

10.

«Barn. Jeg tror de fleste ikke er forberedt selv om de elsker barna sine. De fleste foreldre lider, og det gjør barna også. Jeg antar at jeg under utdanning ser mange foreldre som ikke burde ha fått barn.»

—u/Homotopy_Type

«Mitt råd til folk er å ikke få barn med mindre du er 100% i det.

Alt mindre enn det er urettferdig for alle involverte, spesielt barnet(e).

Jeg ville drept hvilken som helst av dere for barna mine, jeg elsker dem så mye. Men det er en hard jobb å være forelder.»

—u/Dylflon

11.

«Å være i en sjef eller lederstilling. Lønn er hyggelig, men mengden meningsløst tull er bare latterlig. Sjefer har sjefer, og i utgangspunktet er jeg bare en budbringer som lar mine ansatte vite hvordan jobben deres kommer til å suge mer for absolutt ingenting til gjengjeld, noe de klandrer meg for. Det er bedre måter å tjene mye mer penger på for å bli hatet.

En person står på et moderne kontor, smiler og holder en bærbar datamaskin

12.

«En trekant. Det er gøy, men det er forbanna utmattende. Det er som å prøve å utføre en komplisert vektløfterutine mens du hopper fra en tredemølle til en annen og tilbake.»

—u/(slettet)

1. 3.

«Jeg trodde jeg virkelig ville ha piercet i navlen, men det var irriterende og alltid irritert fra buksene mine osv, så det holdt ikke og etterlot et arr.»

Nærbilde av en person iført lave jeans og en crop-top, som viser en navlepiercing

Tror du at det er en spesifikk ting som folk vil ha, men som faktisk angrer på når de først har det? Fortell oss hva det er og hvorfor i kommentarene nedenfor.