20 personer i swingstatene tilsto hvordan de VIRKELIG føler om valget i 2024, og jeg setter pris på den brutale ærligheten

«Jeg er en veteran som ser på Trump som en forræder mot hans embetsed.» —Michigan-velger

Hei alle sammen, vi er tilbake med BuzzFeeds valgdagbøker for 2024! Inspirert av et av de mest splittede valgårene i USAs historie, spurte jeg forskjellige velgergrupper hva deres politiske sak nummer 1 er OG hvilken kandidat de planlegger å stemme på i november.

BuzzFeeds 2024 Election Diaries-omslag har en stemmeurne, to amerikanske flagg og teksten

Denne uken fokuserer vi på statens velgere på slagmarken.

Kart over USA med fargerike piler som peker mot Wisconsin, California, New Mexico, Missouri og Georgia

Nylig ba jeg velgere i Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, North Carolina, Wisconsin og Pennsylvania om anonymt å dele planene sine for presidentvalget i 2024.

Sektordiagram som viser stemmeintensjoner for presidentvalget i 2024: Biden 78,3 %, Trump 10,3 %, RFK Jr. 2,4 %, Ubestemt 5,5 %, Annet 3,6 %

Her er 20 politiske tilståelser fra virkelige velgere i svingstater:

Alle velgerbilder som brukes er AI-generert.

1.

«Økonomi er mitt hovedproblem fordi jeg ikke har råd til å leve i 2024. Jeg stemmer på Trump.»

Notat festet på en tavle med

2.

«Min hovedsak er å få slutt på amerikansk imperialisme. Jeg tror at Cornel West virkelig vil kjempe for folket i stedet for å forsøke å opprettholde status quo som en av hovedpartikandidatene.»

Korktavle med festet lapp som sier støtte for Cornel West. Inkluderer et bilde av Finn, 27 fra GA, sittende på en benk. Finns sitat kritiserer amerikansk imperialisme

3.

«Min største sak er utdanning. Det er altfor mange som stiller opp for seter i NC som har som mål å avvikle offentlig utdanning. Jeg er ikke sikker på at noen kandidater, spesielt på føderalt nivå, er verdt en stemme. Ingen bryr seg faktisk om oss, men heller pengene store selskaper kan tilby.»

Oppslagstavle med festet notat og foto. Note siterer en usikker velger som prioriterer utdanning. Bilde av ung kvinne som sitter på en benk. Navn: EG, Alder: 24, Sted: NC

4.

«Kvinners rettigheter er mitt hovedspørsmål. Jeg vil ha rettighetene mine tilbake. Jeg kan ikke tro at vi har gått tilbake i tid, og dessverre, det Trump satte opp i Høyesterett tillot det. Jeg kunne aldri stemme på ham, selv om Biden begynner definitivt å bli gammel, og jeg bekymrer meg for fremtiden vår som land.»

Foto og sitat av Linda, 42, fra Arizona som indikerer at hun er en Biden-velger bekymret for kvinners rettigheter og Høyesterett

5.

«Min største sak er økonomien. Jeg bor i en skrive-in-stat, og jeg skal skrive i Nikki Haley. Jeg skrev henne forrige gang. Trump og Biden vil ikke motta min stemme. Det er synd at to gamle menn er alt Amerika har å tilby velgerne.»

Papirnotat med sitat om stemmepreferanse ved siden av et bilde av Bella, 64, som uttrykker sin holdning til skriftlig stemmegivning

6.

«Min største sak er kvinners rettigheter. Jeg stemmer på RFK fordi han er den eneste kandidaten som tar opp problemer og foreslår hva løsningene hans vil være i stedet for å peke på de to andre. Han er den eneste kandidaten som faktisk snakker om økonomien vår, stort sett regjeringen, politikken og den nåværende tilstanden i USA.»

Polaroid-bilde av Mary, 52, NC sittende på en benk. Teksten oppsummerer: Mary støtter RFK Jr. på grunn av hans holdning til kvinners rettigheter, økonomi, storregjering, politikk og nåværende amerikanske stat

7.

«Grensen og økonomien er mine hovedspørsmål. Jeg stemmer på Trump fordi han vil stenge grensen og deportere millioner av mennesker her ulovlig, og han vil gjenopprette økonomien vår, militæret og rettshåndhevelsen.»

Festet lapp med tekst og et bilde av en mann på en parkbenk. Notatet lyder: "TRUMP Voter" og har et sitat om å stemme på Trump. Bildetekst: "Ricky, 57, NV"

8.

«Jeg er helt avsky for måten Biden har håndtert folkemordet på i Gaza og fortsatt sender Israel penger og bomber. Jeg stemte på Biden forrige gang, men jeg nekter denne gangen.»

Delt bilde med tekstsitat til venstre om en velgers dilemma og et bilde på høyre side av en person som heter Alex, som sitter utendørs

9.

«Min hovedsak er fortsettelsen av demokratiet. Jeg er en veteran som ser på Trump som en forræder mot hans embetsed, og hans autoritære synspunkter er antitesen til det som gjorde Amerika stort.»

Oppsummering av et sitat som sier en velgers hovedsak er fortsettelsen av demokratiet, kritikken av Trump og viktigheten av USAs verdier

10.

«Trump gjorde Amerika stort tilbake i 2020. Hvis vi ikke har grenser, har vi ikke et land.»

Et polaroidbilde av en kvinne merket

11.

«Min hovedsak er å bevare rettighetene til alle: kvinner, minoriteter, LHBTQ+-personer, osv. Jeg stemmer på RFK fordi hvilket annet valg er det? Er dette virkelig det beste landet har å tilby som president?»

Et notat med tittelen

12.

«Mitt største problem er utdanning og det offentlige skolesystemet. Jeg stemmer på Biden fordi han faktisk bryr seg om offentlige skoler. Han har folk i styret som ikke alle gikk på privatskole. Han sier ikke at skoler indoktrinerer våre barn, og han vil ha gratis universell førskole.»

Bilde av et notat som sier en persons støtte til Biden på grunn av utdanningsproblemer, ved siden av en kvinne som heter Amanda

1. 3.

«Vår sørgrense og immigrasjon er mine hovedspørsmål. Donald Trumps mangel på moral gjør meg syk, men han er en forretningsmann, og det er det landet vårt trenger akkurat nå.»

Bilde med tekst som siterer en velgers mening om immigrasjon og Donald Trump, og et bilde av en eldre kvinne ved navn Glenda fra Arizona sittende på en benk

14.

«De viktigste problemene mine er helsetjenester og våpenkontroll. Jeg tror kostnadene ved helsetjenester er den største svindelen i dette landet. Premiene, egenandeler, i nettverk/utenfor nettverk, alt er latterlig og forvirrende.»

Gravid person lener seg på et rekkverk utendørs, ved siden av et utdrag om helseproblemer med tittelen

15.

«Kvinnehelse er mitt største tema. Som kvinne og mor med døtre ønsker jeg å sikre mine døtres frihet til å ta avgjørelser om sin egen kropp. Jeg tjente landet mitt, men har færre rettigheter enn et foster i staten min! Også, som noen i helsevesenet tror jeg på tilgang for alle uten frykt for å gå konkurs.»

Tekst på en lapp lyder:

16.

«Bevaring av demokrati er min viktigste sak, så jeg stemmer på Biden fordi Trump er den mest ukvalifiserte personen som noensinne har stilt som president.»

En lapp lyder:

17.

«Min toppsak er levekostnadene. Det er seks måneder til stortingsvalget, og det er sagt veldig lite om levekostnadene. Jeg er lei av å måtte betale astronomiske priser for dagligvarer og energi på grunn av pågående knapphet fra kl. forsyningskjeder, men selskaper viser rekordfortjeneste.»

En usikre velger lister opp levekostnadene som grunnen til å stemme i det kommende presidentvalget

18.

«Min største sak er økonomien. Til syvende og sist støtter jeg RFK fordi de to hovedkandidatene er for gamle og inkompetente til å stille til valg.»

En RFK Jr.-velger som forklarer at økonomien er deres grunn til å stemme i det kommende presidentvalget

19.

«Jeg tror virkelig at ting var bedre under Trump. Mens min største bekymring er grensen, er mitt neste største problem økonomien. Jeg er akkurat i ferd med å fullføre videregående skole, og jeg vet med sikkerhet at jeg ikke flytter ut av foreldrenes hus i minst fem år fordi alt er så dyrt. Jeg tror også det er feil å prioritere tilfeldige mennesker som bare kommer over grensen gå for Trump.»

Notatbokpapir med håndskrevet tekst lyder: TRUMP Voter. Et sitat diskuterer støtte til Trump, immigrasjon, økonomi og prioritering av innbyggere. Bilde av Grace, 18, PA vedlagt

Og endelig…

20.

«Mitt nummer 1-problem er økonomien. Jeg stemmer på Jill Stein fordi, til tross for all craving om arbeidsledighet og aksjemarkedet, sliter vanlige folk med å få endene til å møtes mens selskaper gleder seg over rekordoverskudd.»

Jill Stein-velger: Lailah, 43, PA.

Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor! I neste runde vil vi fokusere på LHBTQ+-velgere over hele landet foran Pride-måneden. Hvis du er en velger som identifiserer deg som medlem av LGBTQ+-fellesskapet, ønsker vi å høre fra deg via dette anonyme Google-skjemaet. Svaret ditt kan bli omtalt i et kommende innlegg!

Svarene er redigert for lengde/klarhet.

Ikke glem å sjekke ut forrige ukes innlegg om seniorvelgere her.