Folk deler den ene tingen de skulle ønske de visste før som ville ha spart dem for mye stress og bekymringer da de var yngre

«Jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg hvor viktig dette er.»

Etterpåklokskap er alltid 20/20 etter faktum, spesielt når det gjelder livet. Det er lett å se tilbake og ønske at du gjorde ting annerledes ELLER være glad for noen av avgjørelsene dine. Så jeg ble fascinert da jeg kom over denne Reddit-tråden som spurte folk: «Hva er det ene rådet du skulle ønske du hadde fått som 20-åring som ville ha gjort livet ditt enklere?» Her er noen av de nyttige rådene folk delte:

1.

«Å være ‘smart’ betyr ikke at du vil trives i vitenskapelig læring og arbeid. Spill etter dine styrker, ikke dine forventninger.»

—u/Ilmarinen999

2.

«Ikke bare lær de riktige tingene fra de rette menneskene. Noen av de beste lærdommene i livet kommer fra å observere hva du ikke skal gjøre med feil folk.»

—u/SoIdierOfGod

3.

«Det er ikke noe poeng i livet ditt hvor du ikke har stress, problemer eller kamper. Alt er et spørsmål om tankesett, og hvordan du takler det som gjør det lettere.»

—u/RavingSquirrel11

4.

«90% av menneskene i livet ditt er midlertidige, så gjør det som gjør deg glad og gjør livet ditt bedre. Ikke bekymre deg så mye hva andre kan tenke om deg.»

kvinne ser ettertenksomt på telefonen hennes

5.

«Ikke vær redd for å være alene – det er bedre enn å leve med noen som gjør deg vill.»

—u/DeathToCockRoaches

6.

«Bare fordi noen stiller deg et spørsmål betyr ikke at du må svare på det.»

—u/Seamusnh603

7.

«Ikke la din lykke avhenge utelukkende av noen andre.»

To kvinner, den ene i en stripete topp og den andre i en ensfarget topp, ler og holder takeaway-kaffekopper i urbane omgivelser

8.

«Det er en stemme inni deg som vet når du gjør ting fordi du faktisk vil (mot av forpliktelse, frykt, misunnelse, et ønske om å imponere folk, etc.), og du kan lære å stille inn den stemmen. Den stemmen forteller deg kanskje ikke alltid hva du vil høre – noen ganger vil den fortelle deg det du minst vil høre, men den vil ALDRI få deg til å skamme deg eller føle deg ukomfortabel. Og hvis du får muligheten til å lytte til den stemmen du bør prøve å følge dens råd, uansett hva.»

—u/hemlock_bakrus

9.

«Din mentale helse er like viktig som den fysiske helsen din. Hvis du trenger en mental helsedag, ta den. Penger kommer tilbake, men å presse deg selv til du går i stykker, VIL innhente deg.»

—u/GTOdriver04

En person sitter med bena i kors på en sofa i et solfylt rom med lukkede øyne og ser ut til å meditere.  De har på seg en mønstret topp og lyse bukser

10.

«Vær den beste vingmannen for ditt fremtidige jeg. Vil du ikke legge bort den skjorten nå? Gjør det som en tjeneste for ditt fremtidige jeg. Ikke interessert i å organisere dokumenter? Gjør det fordi du elsker ditt fremtidige jeg og vil at han skal lykkes.»

—u/80085rus

11.

«Ingen kjepphester. Ingen kjepphest skjønnhetsrutiner. Ingen kjepphestprodukter. Ingen kjepphest fast fashion. Du vil bare ende opp med en haug med ubrukelig dritt rundt leiligheten din, og det meste er ikke refunderbart. Med andre ord, forenkle livet og rutinen. «

—u/Hot_Tumbleweed_5807

12.

«Jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg hvor viktig kreditt og sparing er.»

En person holder et kredittkort i venstre hånd mens han skriver på et bærbart tastatur med høyre hånd

1. 3.

«Ikke bli hos noen bare fordi det er den enkle og komfortable tingen å gjøre.»

—u/JustinBrn82

14.

«For Kristi kjærlighet, gå i terapi. Den dritten du bærer rundt i hodet gjør deg ikke irritabel eller kul. Og det kommer ikke til å gå over av seg selv. Du må legge inn arbeidet. «

—u/IanWrightwell

15.

«Hold deg unna alle typer kredittkort til du er ansvarlig nok til å bruke dem.»

—u/Simply_Beasley

16.

Og til slutt, «Det er ingen skam i hvile. Det er veldig vanskelig å gi 100% når du ikke er 100%.»

En mann med tatoveringer og briller slapper av på en sofa og koser med en hund som ligger oppå ham

Er det andre råd du vil legge til denne listen? Del det med meg i kommentarfeltet nedenfor!